Odlična predstava za najmlađe u kazalištu Mala scena

Odlična predstava za najmlađe u
kazalištu Mala scena

pazi.mazi.voli.-2

Nesebičnost pseće ljubavi nešto je što se nauči već u vrlo ranim godinama. Na bezuvjetnu ljubav, neumorno mahanje repićem i posvećenost bez obzira na sve, lako se naviknuti. No, kako uzimanje kućnog ljubimca znači i dolazak novog ravnopravnog člana obitelji, potrebno je što ranije shvatiti kako odgovorno vlasništvo kućnog ljubimca ne znači samo obožavanje svog psa. Prihvaćanje novog četveronožnog najboljeg prijatelja skup je ozbiljnih svakodnevnih obaveza, a svaki novi vlasnik kućnog ljubimca – bio on veliki ili mali– s njima treba biti upoznat.

pazi.mazi.voli.-3

Da život s kućnim ljubimcem nije samo privilegija i koliko naši dlakavi prijatelji ovise o nama, najmlađi će imati priliku naučiti u subotu 2.9.2017. u 17:00 sati na besplatnoj predstavi „pazi.mazi.voli.“, namijenjenoj djeci i cijeloj obitelji, a nastaloj u suradnji kazališta Mala scena i tvrtke PURINA.

Budući da se briga o životinjama uči od malih nogu, PURINA i Mala scena odlučile su te prve važne lekcije o odgovornom vlasništvu ispričati mališanima na njima zabavan način kroz toplu priču o prijateljstvu u koju nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju, bacanju loptica i svim ljepotama psećeg prijateljstva.

Učitati još
Zatvori