Parov Stelar Band dolazi na Špancirfest

Parov Stelar Band dolazi na Špancirfest

Marcus Füreder, poznatiji pod imenom Parov Stelar, skupa s bendom u nedjelju 23. kolovoza po prvi put dolazi na Špancirfest čime će obogatiti program pozornice Stari grad. Od početka karijere Parov Stelar je opčinio glazbeni svijet svojom plesnom mješavinom swinga i elektronske glazbe.

parovstelar

Kroz ovu zaraznu mješavinu progovara ogroman talent kojim je odmah pridobio veliki broj fanova stvarajući i producentski i izvođački kultni status. Glazba Parov Stelara se oslanja na prošlost, prepuna elegancije, humora i energije, inspirirana različitim stilovima od soula, popa, jazza do swinga, ali kombinirana s modernim ritmovima pomoću kojih stvara jedinstven zvuk.

parovstelar12

U karijeri je objavio 12 albuma i više od 20 EP – a te surađivao s artistima poput Bryan Ferryja, Lane Del Ray i Lady Gage. Na Špancirfest dolazi praćen bendom vrhunskih glazbenika, širokom brass i ritam sekcijom te pjevačicom Cleo Panther s kojima čini jednu od impresivnijih live atrakcija u svijetu.

U prodaji se nalazi ograničeni kontingent ‘early bird’ ulaznica za 6 dana programa na pozornici Starigrad te vikend i dnevne ulaznice.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori