Drugi Stereotip objavio je cijeli line-up

Drugi Stereotip objavio je cijeli line-up

S posebnom vjerom u harmoniju broja šest, drugi Stereotip najavljuje i sve ostale članove plesnog orkestra – pored domaćina zabave, Dixona i Felvera, nedjeljnu ceremoniju uveličat će raznoliki domaći glazbeni sastav – Ilija Rudman, Jogarde i Zarkoff te poseban gost iz Beograda – Kristijan Molnar. Stereotip će se održati u nedjelju, 26. travnja 2015. od 16 do 01 sat u Z.T.D. Hrvatski sokol (dvorana Tucman) u Zagrebu.

6stereotip naslovna

Ilija Rudman izuzetno je cijenjeni domaći producent zavidne međunarodne karijere koji je upravo izdao novi album – ‘True Colors’ stoga će njegov nastup na Stereotipu biti i izvanredna prilika za ekskluzivni užitak u novom glazbenom repertoaru koji evocira ugodu, hedonizam i ljetne dane.

Ilija Rudman

Ilija Rudman

Za ostanak na hedonističkoj strani pobrinut će se Jogarde – spiritus movens dugovječnog zagrebačkog klupskog dragulja, ravničarskog Mastersa, te vlasnik nedavno otvorenog glazbenog raja u Dežmanovom prolazu – galerije Bon Ton.

Jogarde

Jogarde

Stereotip s velikim zadovoljstvom najavljuje i sasvim poseban nastup Zarkoffa – sisačkog princa tame i industrije, koji će se Stereotipovoj publici predstaviti u sasvim novom, ‘mekšem’ i pjevnijem house izdanju.

Zarkoff

Zarkoff

Dašak u zvijezde okovanog beogradskog undergrounda u Zagreb će donijeti Kristijan Molnar, tvorac i autor izuzetno popularne radijske emisije – Christallization Radio Show koja godinama predstavlja nove i stare bisere disca, Chicago housea, deep techna, new wavea, funka i soula.

Kristijan Molnar

Kristijan Molnar

Molnar je organizator i jedan od domaćina popularnih Bittersweet žurki na legendarnom savskom brodu/klubu 20/44 te vjerni pronosioc zvuka kojeg emitiraju valovi Christallization Radio Showa.

1Felver i Dixon _Stereotip u kinu Mosor

Felver i Dixon

Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama Entria u Zagrebu. Od petka, 10. travnja, u prodaji će se naći ulazice po pretprodajnoj cijeni od 125HRK. Na sam dan manifestacije ulaznica će se moću kupiti po cijeni od 150HRK.

Foto: Stereotip, Maiko Sakura Photography

Učitati još
Zatvori