Novi trailer ljetnog hita ‘We
Are Your Friends’

Stiže film za sve ljubitelje elektronske glazbe, fenomenalnih klubskih izlazaka i najboljih provoda u životu! Pokazat će vam gdje i kako nastaju hitovi elektronske glazbe, a usput će vas odvesti na najbolje partyje losanđeleskih klubova.

WAYF_D21_TR_00309.CR2

‘We Are Your Friends’ najavljivan je kao film koji će obilježiti generaciju i osvježiti filmsku industriju sjajnim filmsko-glazbenim uratkom, a sniman je u najpoznatijim klubovima Los Angelesa. Poznati DJ-i koji su surađivali na filmu su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso, koji je glavnoga glumca Colea Cartera (Zac Efron), kako bi se čim bolje uživio u ulogu, podučavao tajnama rada za DJ pultom.

AMF_9925.psd

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom — igrati na sigurno i odlučiti se za uredski ‘9-do-5’ posao ili slijediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj glazbenoj industriji. Obzirom da je film najavljivan kao najbolji party prije završetka ljeta, čini se da je ipak bolje slijediti svoj san.

WE ARE YOUR FRIENDS

‘We Are Your Friends’ u CineStar kinima pogledajte od 27. kolovoza u distribuciji Blitz film i video, a osim u glazbi uživajte i u atraktivnim pojavama mladih glumaca Zaca Efrona i Emily Ratajkowski. U nastavku pogledajte finalni filmski trailer:

Učitati još
Zatvori