Film s Jakeom Gyllenhaalom koji morate
pogledati na velikom platnu

Ovaj tjedan u kina dolaze tri nova odlična filma: glazbena avanturistička fantazija ‘Jem i hologrami’, sportska drama ‘Lijevi kroše’ i napeti triler ‘Victoria’.

jake gyllenhall post

‘Jem i hologrami’ je film o djevojci iz malog gradića koja zahvaljujući amaterskoj video snimci postaje senzacija, a zatim i globalna super-zvijezda! Ona će zajedno s tri sestre krenuti na nevjerojatno putovanje tijekom kojega će otkriti da su neki talenti previše posebni da bi ih se skrivalo. U ovoj glazbenoj avanturi četiri će glazbenice hrabro krenuti naprijed nakon što shvate kako se ključ stvaranja vlastite sudbine nalazi upravo u pronalasku vlastitoga glasa.

Novi film s Jake Gyllenhaal je o Billy ‘The Great’ Hope slavnom boksaču i svjetskom šampionu u poluteškoj kategoriji koji, čini se, ima sve – impresivnu karijeru, predivnu ženu i preslatku kćer te živi lagodnim životom. Na vrhuncu karijere, zadesi ga tragedija nakon koje ga napusti dugogodišnji menadžer i prijatelj (Curtis “50Cent” Jackson), zbog čega Billy zapadne u veliku depresiju. Odlučivši kako je vrijeme da svoj život vrati u normalu, za pomoć se obrati Ticku (oskarovac Forest Whitaker), umirovljenom borcu i treneru najboljih amaterskih boksača u gradu. I dok mu budućnost ovisi o Tickovom vodstvu i snazi, Billy se nađe u najtežoj borbi svojega života, onoj u kojoj će se morati izboriti za iskupljenje i ljubav svojih najbližih.

Triler ‘Victoria’ je o Victoriji, mladoj Španjolki, koja bezbrižno pleše noću po berlinskim klubovima. Ispred jednog kluba upoznaje nakon kratkog razgovora Sonnea te nakon susreta započnu ljubavnu vezu. Oni se nastoje osamiti i pobjeći od grupe. No ono što počinje kao igra postat će smrtno ozbiljno.

Filmove možete pogledati u CineStar kinima Branimir centra, Avenue malla, Areni, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Vukovara, Slavonskog broda i Varaždina.

Foto: Getty Images

Učitati još
Zatvori