Filmski hitovi u studenom

Filmski hitovi u studenom

nocturnal slider

Nocturnal Animals

Tijekom studenog u kina dolaze četiri nova, odlična filma – jedan domaći i tri strana. Na repertoaru će se naći domaća komedija Ministarstvo ljubavi, novi film o omiljenom nam čarobnjaku Harryju Potteru, drugi film modnog dizajnera i režisera Toma Forda te novi film s Brad Pittom i Marion Cotillard u glavnim ulogama.

ministarstvo ljubavi slider

Ministarstvo ljubavi

Komedija Ministarstvo ljubavi donosi mnogo smijeha, klasičnih filmskih zavrzlama, neočekivanih obrata, suza i nepredviđenih situacija koji su mali dio onoga što čeka one koji sjednu pred veliko filmsko platno i pogledaju novi film redatelja Pave Marinkovića. A kakav se humor krije iza priče ‘Ministarstva ljubavi’, što je dozvoljeno, a što nije udovicama hrvatskih branitelja, Pavo Marinković pokušao je ispričati na jedan duhovit način u kojem dva ‘izmišljena’ inspektora prate udovice i pokušavaju ih uhvatiti u činjenu prekršaja.

Novi film iz sage Harryja Pottera, ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, prvi je u trilogiji koja će tek biti snimljena i koja prati avanture Newta Scamandera u tajnom njujorškom društvu vještica i čarobnjaka, a radnja je smještena u 1926. – 30 godina prije nego je Albus Dumbledore postao ravnatelj škole čarobnjaštva Hogwarts i 54 godine uoči rođenja najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu Harryja Pottera.

U novom, iščekivanom filmu ‘Nocturnal animals‘ Toma Forda slavni i nagrađivani holivudski glumci Amy Adams i Jake Gyllenhaal igraju razvedeni par koji otkriva jedan o drugome razne mračne tajne. Snimljen je prema književnom predlošku, romanu ‘Tony and Susan’ Austina Wrighta, a u dvominutni isječku pogledajte dramatičnu najavu kroz koju Amy Adams proganja novi roman njezinog bivšeg supruga kojeg nije vidjela godinama.

nocturnal-animals-slider

Nocturnal Animals

U studenom, također u kina dolazi novi film s Bradom Pittom i Marion Cotillard u glavim ulogama – ‘Allied’. Radi se o špijunskom trileru s ljubavnom pričom, smještenom u period Drugog svjetskog rata. Film je režirao oskarovac Robert Zemekis (podsjetimo se, on je zaslužan za sada već kultni film ‘Forrest Gump’).

Radnja je smještena u Casablancu, 1942. godine, gdje je Marion Cotillard kao francuska špijunka na zadatku izvršavanja atentata na jednog njemačkog oficira, i priča se tu, naravno zapliće. Ovaj uzbudljivi film inspiriran je stvarnim događajem tako da mu to svakako daje jednu novu dimenziju.

allied-cover

Allied

Sve informacije o terminima projekcija i ulaznicama možete saznati na blitz-cinestar.hr.

Učitati još
Zatvori