Zabavni novi filmovi u kinima

Zabavni novi filmovi u kinima

U tjednu od 9. do 15. travnja u Cinestar kinima u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Vukovaru, Slavonskom brodu i Varaždinu možete pogledati četiri nova filmska naslova. U ponudi su filmovi koji zadovoljavaju svačiji ukus, no istaknuli bismo komedije ‘Danny Collins’, ‘Get Hard’, ‘Ljubav je čudna’ te animirani film za djecu (i odrasle) ‘Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske’.

danny collins

U komediji ‘Danny Collins’ Al Pachino glumi ulogu naslovnog junaka Dannyja Collinsa, ostarjelog rockera koji ni u sedmom desetljeću ne odustaje od svog specifičnog načina života. Kada njegov menadžer (Christopher Plummer) otkrije slučajno pismo staro 40 godina koje Danny nikada nije primio, a čiji je autor John Lennon, osebujni glazbenik potpuno će promijeniti smjer te se ponovo zbližiti sa svojom obitelji,no i pronaći pravu ljubav.

Film ‘Get hard’ govori o milijunašu Jamesu Kingu (Ferrell) koji je osuđen na zatvorsku kaznu zbog pronevjere, a sudac mu daje 30 dana kako bi sredio svoje poslove prije nego što ga strpaju iza rešetaka. Očajan, on se obraća Darnellu Lewisu (Hart) kako bi ga pripremio za život u ćeliji. Usprkos njegovim predrasudama, James ubrzo uviđa da je njegov učitelj marljiv i pošten čovjek koji nikada nije dobio ni kaznu za nepropisno parkiranje.

‘Ljubav je čudna’ komedija je o paru Ben i George koji nakon 39 godina odluče ozakoniti svoju vezu.No, George dobije otkaz sa svog učiteljskog posla i novopečeni supružnici su prisiljeni tražiti novi, jeftiniji smještaj. Bez svoje plaće, par si ne može priuštiti život na Manhattanu pa si moraju pronaći odvojena prenočišta dok se ne snađu. Ben ide kod nećaka, njegove žene i djeteta u Brooklyn, a George se useljava kod bivših susjeda Roberta i Teda, također istospolnog para koji voli partijati.

Nova priča o Zvončici istražuje drevni mit o legendarnom stvorenju čija daleka tutnjava izazove pažnju vile Lane, dobre prijateljice Zvončice koja se ne boji prekršiti pravila i pomoći životinji u nevolji. Međutim ta je životinja masivna s neobičnim zelenim očima zapravo nije dobrodošla u Dolinu vila jer se vile boje da će im uništiti dom. Film se u kinima prikazuje u sinkroniziranoj verziji.

Foto: Blitz film i video distribucija d.o.o

Učitati još
Zatvori