Novi filmovi u kinima –
očekujte mnogo avanture

Ovaj tjedan bit će uzbudljiv u CineStar kinima Branimir centra, Avenue malla, Arenu, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Vukovara, Slavonskog broda i Varaždina. U kina dolaze tri nova odlična filma: avanturistička drama ‘Everest’, znanstveno-fantastični triler ‘Labirint: Kroz spaljenu zemlju’ te kriminalistička drama ‘Sicario’.

jake gyllenhall post

Everest

Film s Jakeom Gyllenhaalom u jednoj od glavnih uloga snimljen je prema nevjerojatnim istinitim događajima koji su se odvijali 1996. kada je snježna oluja devastirala planinarsku ekspediciju na Everestu i u smrt odvela nekoliko planinara.

Maze Runner – Kroz spaljenu zemlju

Novo poglavlje napetog znanstveno-fantastičnog akcijskog trilera prikazuje nam Thomasa i Gladere kako se suočavaju sa najvećim izazovom do sada, tražeći tragove o misterioznoj i moćnoj organizaciji znanoj kao WCKD. Njihovo putovanje vodi ih u Scorch, opustošen kraj prepun nezamislivih prepreka. Udružujući se sa Otporom, Gladeri se sukobljavaju sa WCKD-ovim daleko superiornijim silama kako bi otkrili njihove nezamislivo strašne planove.

Sicario

Mlada FBI agentica (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori