Odlična tri nova filma u kinima

Ovaj tjedan od 21. do 27. svibnja u Cinestar kina Branimir centra, Avenue malla, Arenu, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Vukovara, Slavonskog broda i Varaždina dolaze odlična tri nova filma!

Tomorrowland-Syd-Mead-Concept-Art (1)

Iz Disneyevog studija dolazi ‘Sutrozemlja: Novi svijet’, film dvostrukog Oskarovca Brad Birda. U glavnoj ulozi je dobitnik Oskara omiljeni George Clooney koji utjelovljuje ulogu Franka, nekadašnjeg genija koji susreće Casey, optimističnu tinejdžerku željnu znanja s kojom putuje na posebnu misiju. Njihov zadatak je razotkriti tajne Sutrozemlje, smještene negdje u vremenu i prostoru. Ono što će učiniti tamo, promijeniti će svijet i njih.

Izzy je mlada nezaposlena glumica koja se prehranjuje radeći povremeno kao prostitutka. Poziv na brodwaysku audiciju potpuno će promijeniti njezin život, posebno kada ispadne da je jedna od njezinih mušterija redatelj koji je u potrazi za glavnom glumicom. Da stvari budu zanimljivije, on je oženjen, a ona briljira pred ostatkom ansambla.

Horor klasik o obitelji čiji su dom u predgrađu opsjele zle sile ovoga svibnja dolazi u još jezovitijem obliku na velika platna. Nakon bezazlenih pomicanja predmeta i čudne buke, događaji u domu Bowenovih poprimit će potpuno novu dimenziju, i to u doslovnom smislu, kada im neželjeni sustanari otmu najmlađu kćer. Zajedničkim snagama, ali i uz pomoć stručnjaka za opsjednutost obitelj će morati učiniti sve što je moguće prije nego što malena zauvijek nestane.

Foto: george-clooney.ustomorrowland-movie.com

Učitati još
Zatvori