Nova senzacija na glazbenoj sceni dolazi u Zagreb

Nova senzacija na glazbenoj
sceni dolazi u Zagreb

Nakon što je u petak, 6. studenoga ponovno otvoren Gentleman Jack’s Barber Shop, jedinstveno mjesto u kojem svatko može uživati u različitim sadržajima – brijačnici, vintage izložbama, dobroj glazbi s ploča te Gentleman Jack’s viskiju, slijedi novo glazbeno iznenađenje.

the excitements post

U zagrebačkom Tucmanu, 21. studenog, održat će se veliki party na kojem će nastupiti trenutno najveća svjetska soul atrakcija – The Excitements. Španjolsko izdanje časopisa Rolling Stone proglasio ih je novom senzacijom na glazbenoj sceni dok pjevačica benda, Koko-Jean Davis, slovi za novu Tinu Turner.

Bend je osnovan 2010. godine u Barceloni, a sa svojim r’n’b i soul zvukom vrlo su brzo osvojili Španjolsku, a potom i cijelu Europu. Zvuk benda podsjetit će vas na Ettu James, Ikea i Tinu Turner, rane godine Jamesa Browna ili Sugar Pie de Santo. Stoga, ako ne želite propustiti magični zvuk soula požurite do Gentleman Jack’s Barber Shopa i preuzmite besplatne karte te 21. studenog u Tucmanu uživajte u energičnom nastupu The Excitementsa.

The Excitements post

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori