Nouvelle Vague na Refined partyju u Laubi

Nouvelle Vague na Refined partyju u Laubi

Refined je novi projekt na zagrebačkoj kulturnoj i glazbenoj sceni. Radi se o nizu događanja s ciljem promicanja vrijednosti posvećene kvaliteti, užitku i vrhunskom stilu. Cilj je istražiti vrijednosti koje su iznadprosječne i izdvajaju iz mase, a Refined party događaj je koji to u potpunosti podržava.

nv post

Prvi Refined party održat će se 04. prosinca u Laubi – kući za ljude i umjetnost, donoseći atmosferu prestiža uz francusku pop skupinu Novelle Vauge, poznatu po obrada klasika 80-ih u lounge stilu.

Atmosferu posebne večeri upotpunit će poznati amsterdamski DJ Maestro, autor popularnih kompilacija Blue Note Trip. DJ Maestro najpoznatiji je svjetski jazz dance DJ koji uspječno kombinira jazz sa latin, disco i house glazbom. Party otvara DJ Tomo Ricov, jedan od značajnijih sudionika zagrebačke klupske scene, i to više od 20 godina.

nv post 2

Refined party će, kako mu i naziv govori, biti u profinjenom tonu tako da će se  služit vrhunska selekcija pića u whiskey i gin baru, te birana ponuda hrvatskih vina, pjenušaca i craft piva. Dress code – refined.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori