Pogledajte cijeli Beyoncéin nastup na MTV Video Music Awards 2016

Pogledajte cijeli Beyoncéin nastup na
MTV Video Music Awards 2016

Sinoć su u Madison Square Gardenu dodijeljene nagrade MTV Video Music Awards 2016! U prepunoj kultnoj njujorškoj areni svojim nastupima su publiku, a i sve gledatelje uključene u ditrektan prijenos, zabavljali i nastupima oduševili Beyoncé, Rihanna, Ariana Grande, Nicki Minaj, Future, Nick Jonas, Ty Dolla $ign, The Chainsmokers Halsey, a najavljeno, no svejedno iznenađenje večeri bila je Britney Spears koja se s ovim nastupom vratila na jednu od najvećih pozornica pop glazbe, i to nakon 9 godina kada je skupa s Madonnom izvela nastup za pamćenje.

Najviše nominacija imala je Adelina ‘Hello’, u čak sedam kategorija, dok je Beyoncé vodila u sveukupnom zbroju nominacija, njih jedanaest. U sveukupnom zbroju Adele ih je imala osam. Rihanna je osvojila nagradu ‘Michael Jackson Video Vanguard Award’ nakon što je izvela nekoliko glazbenih isječaka tijekom ceremonije. Beyoncé je osvojila osam nagrada s čime je pobijedila, dosad najviše nagrađivanu, Madonnu. Svojim je 15-minutnom nastupom doslovno pomela svu konkurenciju i još jednom dokazala svoj status pop kraljice.

beyvmas1

Beyoncé

Nagradu za video godine osvojila je Beyoncé za ‘Formation’, a isti rad osvojio je nagrade još za najbolji pop video, najbolju režiju, najbolju koreografiju, najbolju montažu, najbolju fotografiju, dok je za rad ‘Lemonade’ osvojila nagradu ‘Breakthrough Long Form Video’ i apsolutno dominirala ovogodišnjim nagradama.

vmas-rihanna

Rihanna i Drake

Britney Spears

Britney Spears

Foto: Getty Images, Facebook

Učitati još
Zatvori