Sjećate li se ovih glumaca?

Sjećate li se ovih glumaca?

'Rushmore'

‘Rushmore’

Još jednim povratkom ka filmovima iz devedesetih i slaganjem popisa za jedan nedjeljni maraton filmova koje uvijek i nanovo možemo gledati, uočili smo da se u mnogo njih pojavljuju onda mladi glumci, sada holivudske super zvijezde. Zanimljivo ih je vidjeti na samim počecima karijere, kao djecu glumce i njihove, iako kratke, često prilično dobre glumačke izvedbe. Uz njih smo primjetili tada odrasle, no još uvijek, nepoznate glumce – koje? Saznat ćete u nastavku…

Prvi nam je za oko zapeo Jake Gyllenhaal u filmu ‘City Slickers’. Sada poznati, čak slavni, holivudski glumac koji je svojim glumačkim izvedbama u filmovima ‘Prisoners’, ‘Demolition’, ‘Southpaw’ i u sada jako hvaljenom filmu Toma Forda ‘Nocturnal Animals’, utro put jednog od najboljih karakternih glumca mlađe srednje generacije. No, zabavno je i zanimljivo vidjeti ga i na samim počecima. Donosimo isječak iz školske scene, čisto kao zabavni podsjetnik.

'That Thing You Do'

‘That Thing You Do’

Iznimno popularan hit ‘That Thing You Do’ iz 1996. godine, iako ove jeseni slavi čak dvadesetu godišnjicu, nakon toliko godina, ponovnim gledanjem donosi još pokoje iznenađenje. Iako su zvijezde filma Tom Hanks i Liv Tyler, film donosi zamijećena pojavljivanja Bryana Cranstona i Charlize Theron. Ako ih niste zamijetili, vrijeme je da opet pogledate ovaj filmski hit.

https://www.youtube.com/watch?v=Vs_h7YdIe_k

Svake godine u ovo predblagdansko doba krene period repriziranja, sada već filmskih klasika, a nezaobilazni je serijal ‘Home Alone’ filmova. Neočekivano pojavljivanje u trećem nastavku ima i Scarlett Johansson, glumica sada najviše poznata po svojoj ulozi Black Widow u franšizi ‘Avengers’ te čestim ulogama u filmovima Woodyja Allena.

Danas isto tako svjetski poznata i priznata glumica Michelle Williams je 1994. godine imala sporednu, no zapaženu ulogu u filmu ‘Lassie’. Ova najnovija verzija priče o svima omiljenom psu zauzela je 9. mjesto te godine na američkim kinoblagajnama, no bila je i odskočna daska u svijet Hollywooda za Michelle Williams, koju jedva čekamo gledati u biografskoj drami ‘Janis’, o jednoj od najpoznatijih rock glazbenica dvadesetog stoljeća – Janis Joplin.

Posljednji film na našoj listi je ‘Rushmore’ koji donosi krako, no slatko iznenađenje. Alexis Bledel, glumica najpoznatija po svojoj ulozi Rory Gilmore u serijalu ‘Gilmore Girls’, u ovom filmu imala je malu ulogu. I dok čekamo da posljednja, možda najiščekivanija, sezona ‘Gilmore Girls’ dođe na male ekrane, donosimo kraki isječak iz ove odlične komedije Wesa Andersona.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori