5 albuma za 5 dana

Lipanj je napokon došao, a s njime i najave ljetnih glazbenih hitova. Poslušajte obaveznu listu svakog playera koju smo za vas složili. U preslušavanje svakako uključite i gibanje u ritmu radi što bržeg zazivanja ljeta.

taylor swift naslovna

1. Taylor Swift će harati top ljestvicama ovog ljeta! Poslušajte njezin novi singl sa zadnjeg albuma ‘1989’ – Bad Blood ft. Kendrick Lamar.

2. Sedmi nasdtavak kino hita ‘Brzi i žestoki’ prati i odličan soundtrack. Trenutno je najpopularnija pjesma Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Put sa soundtrack albuma.

3. Povodom europske turneje (12. lipnja nastupaju u Milanu!) i čvrstih zauzetih mjesta unutar top 10 mjesta svjetskih glazbenih ljestvica zadnjih mjeseci predviđamo još jedan ljetni hit benda Maroon 5.

4. Čim smo ju čuli, znali smo da se radi o ljetnom hitu, ako još niste, svakako je vrijeme da na svoju playlistu dodate i OMI sa hitom ‘Cheerleader (Felix Jaehn Remix)’.

5. Iako je singl ‘Shut Up and Dance’ s albuma ‘Talking Is Hard’ objavljen krajem prošle godine, svi pokazatelji govore da će se zadržati tijekom ljeta na radio postajama, no i u našim playerima.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori