MSU u Zagrebu donosi odlične ljetne koncerte

MSU u Zagrebu donosi odlične
ljetne koncerte

Krovna terasa Muzeja suvremene umjetnosti od 12. lipnja do 18. srpnja ugostit će sedam izvođača na novom Ljetu u MSU koncertnom programu.

msu post

Nastup otvorenja odradit će Kawasaki 3P, a odmah sljedeći dan zasvirat će Goran Bare i Majke. Nakon toga, idućih pet subota rezervirano je za Zabranjeno pušenje, Edu Maajku, Zorana Predina s Lačnim Franzom, avangardni Laibach te Električni orgazam koji i ‘zatvara ljeto’ 18. srpnja.

Ulaznice možete kupiti na prodajnim mjestima sustava Entrio.hr. Ulaznica za svaki koncert obuhvaća i odlazak u Metropolis kino na jednu od projekcija ciklusa ‘Best of Metropolis’ te na izložbu o umjetničkoj školi ‘Bauhaus’, detaljnije o izložbi pročitajte u prethodno objavljenom članku.

Ulaznice su u pretprodaji već od ovog vikenda putem prodajne mreže Entria do 12. lipnja u 23.30 sati, kada završava eksplozivni nastup otvorenja pankera iz Kawasaki 3P-a. U pretprodaji će se nuditi i paketi ulaznica za tri koncerta (s pripadajućim kinoprojekcijama i posjetom izložbi o Bauhausu), i to za 158 kuna Majke, Zabranjeno pušenje i Lačni Franz s Predinom, zatim za 178 kuna Električni orgazam, Laibach i Edo Maajka. Koncert otvorenja Kawasaki 3P-a koštat će 69 kuna, za svaki sljedeći koncert ukoliko se plaća izvan paketa, trebat će izdvojiti 79 kuna, osim Laibacha koji ima i dodatni program za sveukupno 99 kuna.

msu bauhaus

‘Bauhaus’, MSU

U slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana. Sve dodatne informacije možete saznati na web stranici muzeja msu.hr.

Učitati još
Zatvori