Kreativna subota: Portreti
slavnih… kao životinje

Jeste li se ikada zapitali kako bi izgledali portreti slavnih osoba popularne kulture da ih se naslika ili doživi kao životinje? Mi se jesmo… zapravo neke slavne osobe nes jako podsjećaju na neku od životinja… Na primjer, oduvijek nam se David Bowie činio poprilično kao pas pasmine haski, vjerojatno zbog boje očiju.

Karl_Lagerfeld_A_massive post

Iznanadili smo se kada smo vidjeli radove umjetnice Coco de Paris, naime ona je također neke slavne osobe predstavila kao životinje, i moramo reći da nam je malo poljuljala našu imaginarnu sliku Davida Bowiea. Coco de Paris radila je za brendove Marc Jacobs, Worldmarket, Joe Fresh, Des Artists, Nepia i mnoge druge i tijekom komercijalnog rada se usmjerila na ilustraciju što je u mnogome zadržala i do sada. Možda joj je najpoznatija ilustracija zebre za Marc Jacobs majicu.

amy_winehouse_A_massive post

Coco radi u raznim medijima, no nama su za oko zapeli radovi na starom, antiknom francuskom papiru starom skoro 200 godina koji obiljuju humorom. Zanimljivo je primjetiti da ti radovi ne samo da svog novog vlasnika oplemenjuju s kreacijom, već da svaki vlasnik rada dobiva i dio povijesti s njime. Ipak se radi o papiru iz perioda vladavine Napoleona Bonapartea.

david_bowie_A_massive post

Coco svoj rad opisuje kao spoj iluzije, stvarnosti, prošlosti, budućnosti i mnogo, mnogo fantazije. Što još radi i stvara možete saznati na web stranici umjetnice cocodeparis.com, a svakodnevne aktivnosti možete pratiti na Facebook stranici.

joker_A_massive post

mister_spock_A_massive post

michel_jackson_A_massive post

john_lennon_A_massive post

Foto: cocodeparis.com

 

Učitati još
Zatvori