Ljubav se krije u malim stvarima

Ljubav se krije u malim stvarima

Korejska umjetnica Puuung objavljuje svaki utorak i petak po jednu ilustraciju na ilustratorskoj platformi Grafolio te već sada ima zavidnu listu ‘followera’ koji te dane strpljivo čekaju kako bi dobili svoju dozu umjetnosti. Ono zbog čega su njezine ilustracije drugačije i zbog čeka iskaču iz mnoštva kreativnih rješenja na platformi jest tema koju obrađuje. Svaki utorak i petak objavljuje crticu iz života jednog para pod nazivom ‘Love is..’.

ljubav 5

Puuung svojim ilustracijama prikazuje svakodnevne scene iz jednog uobičajenog života koji nosi strahove, patnje, sreću, nesreću, hrabrost, bezbrižnost i sve ostale emocije i situacije koje jedan par može zajedno proživjeti i podijeliti. Posebno je stavila naglasak na te svakodnevne stvari, situacije, nego na velike događaje, jer zapravo, kroz te ‘male stvari’ se upravo ljubav jednog prema drugome i pokazuje te ona te trenutke i naglašava ne bi li na tu činjenicu skrenula pozornost promatrača.

ljubav 1

Kako je i sama napisala na svojem Facebook profilu – ‘Ljubav je nešto sa čime se svatko može poistovjetiti. I ljubav dolazi i pokazuje se na način koji možemo previdjeti u našim svakodnevnim životima. Tako da i sama pokušavam naći i pokazati smisao ljubavi u svakodnevnom životu te pokazati to i svojim umjetničkim radovima’.

ljubav 2

Kako biste dobili (barem utorkom i petkom) novu dozu ljubavi ili barem podsjetnik na nju u vašem svakodnevnom životu, posjetite Facebook stranicu ili Grafolio profil umjetnice.

ljubav 3

 

ljubav 4

 

ljubav 6

 

ljubav 7

 

ljubav 8

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori