Korčula okuplja ‘it’ imena elektronske scene

Korčula okuplja ‘it’
imena elektronske scene

Još jedno mjesto na hrvatskoj obali postaje ‘party’ meka ovog ljeta. Ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u prirodi otoka Korčule i bogatom line-upu koji će predstaviti neke od najboljih izvođača ‘underground’ scene. Od 25. srpnja do 29. kolovoza  na Korčuli će se održati Korkyralis Festival.

festival korčula

Organizatori iz Boogie Jungle Korčula i Wilde Agency iz Berlina opisuju festival kao prvi premium festival u Europi koji se sastoji od niza evenata na različitim lokacijama na otoku. U atmosferi netaknute prirode tijekom pet tjedana posjetitelji će moći uživati u Tramonto Baru, Rha’tak Baru, BOOGIE JUNGLE klubu, Maksimilijan Gardenu, Grubinjac Ranču i još nizu lokacija koja će im pružati svakodnevnu zabavu.

festival

Neki od najavljenih izvođača su Anja Schneider, Noir, Juliet Sikora, Ian Pooley, Tube & Berger i mnogi drugi. Korkyralis Festival nudi mogućnost unaprijed plaćenog odmora i zabave u svojim all inclusive paketima. Zvuči kao ljeto za pamćenje! Dodatne informacije potražite na službenoj stranici ili Facebook stranici festivala.

Foto: Korkyralis.com/Facebook

Učitati još
Zatvori