Yammatovo priprema veliki party

Yammatovo priprema veliki party

yammatovo-cover

Najtraženija pozivnica u Zagrebu ovih je dana svakako pozivnica za Yammatovo 2, događanje u organizaciji zagrebačkog radija Yammat FM koji u petak 18.11. u Laubu dovodi grupu ABC i Zagreb Stars simfoničare pod ravnanjem Oskarovke Anne Dudley.

Ovogodišnje Yammatovo dovodi legendarni sheffieldske pop-alkemičare, grupu ABC koju predvodi Martin Fry. Njihovi Leksikoni Ljubavi će u svom prvom i drugom pop-simfonijskom čitanju (The Lexicon Of Love I & II) u pratnji Zagreb Stars Orchestra pod dirigentskom palicom Oskarovke Anne Dudley biti glavna, urbi et orbi poruka. Glazbena kulisa koju DJ setovima prezentiraju Siniša Švec prije, a SMS Deutsch nakon koncerta, u potpunosti će zaokružiti drugo Yammatovo.

Zbog iznimno velikog interesa, a ograničenosti kapaciteta Laube – Yammat FM radio u dogovoru s managementom grupe ABC i Anne Dudley, te svojim medijskim partnerima Novom TV i Iskonom, omogućit će svima onima koji nisu u posjedu pozivnice za Yammatovo 2, ili nisu u mogućnosti prisustvovati koncertu, a jako ih žele čuti – da putem prijenosa uživo na Dnevnik.hr platformi i 819.kanalu Iskona budu dio ove jedinstvene glazbene priče kojoj je na prvom mjestu Ljubav.

Foto: ABClexicon

Učitati još
Zatvori