Koncert TBF-a, otvorenje izložbe i film ovaj vikend u MSU-u

Koncert TBF-a, otvorenje izložbe i
film ovaj vikend u MSU-u

saramento 1

Julião Sarmento, jedan od međunarodno najeksponiranijih suvremenih portugalskih umjetnika, nakon Splita i izložbe postavljene u tri gradska izložbena prostora: Galeriji Kula, palači Milesi i Galeriji umjetnina, izložbom ‘Bolje ne može’ predstavit će se zagrebačkoj publici u MSU Galeriji ovaj petak, 15. srpnja.

Naslov izložbe ‘Bolje ne može’, ujedno je i naslov djela iz skupine radova koji će biti izloženi u Muzeju. Ovaj učestali, klišeizirani izraz u izravnom je kontrastu s elementima slike koje prikazuju i stvaraju čudnu i uznemirujuće nejasnu kompoziciju nalik postupnom blijeđenju sjećanja na prethodnu egzistenciju.

saramento 2

Već sljedeći dan, u subotu 16. srpnja u sklopu projekta Ljeto u MSU-u, održat će se koncert grupe TBF te će posjetitelji moći ponovo doživjeti krov kao mjesto s najboljim koncertima tijekom ljeta. Nema sumnje da će se članovi popularnog splitskog glazbenog sastava predstaviti u najboljem svjetlu i sa svojim glazbenim hitovima zadržati dobru atmosferu koja prati projekt Ljeto u MSU.

tbf naslovna

Ulaznice, će se kao i za sve dosadašnje koncerte moći kupiti na eventim.hr i svim prodajnim mjestima Eventima ili na bilo kojoj od 105 benzinskih crpki Petrola. Svaka ulaznica znači i film na dan koncerta u art kinu Metropolis, te posjet izložbi ‘Divlji zapad. Povijest neoavangarde Wroclawa’.

Učitati još
Zatvori