Koncert popularnog benda Pavel na krovu MSU-a

Koncert popularnog benda Pavel
na krovu MSU-a

pavel post

Nakon prvog koncerta legendarnog poljskog sastava Kormorany Ljeto u MSU na krovnu terasu Muzeja u subotu, 25.6. u 21 sat dovodi popularni zagrebački bend Pavel!

Nastup grupe Pavel na krovu MSU-a bit će jedinstvena prilika da zapjevate poznate hitove benda koji je pokupio sjajne kritike, a odlično je prihvaćen i od strane publike o čemu svjedoče visoke pozicije novih singlova benda na gotovo svim domaćim top ljestvicama.

Pavel, ispočetka planiran kao solo projekt Aljoše Šerića, tada pjevača grupe Ramirez, nastao je 2007. s namjerom da se kroz Šerićev alter ego predstavljaju pjesme pretežno akustično/kantautorskog izričaja. Kako su glazbenici koji su počeli surađivati na prvom albumu uvelike doprinijeli konačnom zvuku, donesena je odluka da se Pavel javnosti predstavi kao bend, stoga je te iste godine izdan i istoimeni album pod nazivom ‘Pavel’.

Sadržavao je nekoliko singlova koje su odlično prihvatili kako radijski urednici tako i publika, posebno pjesme ‘Morska’ i duet ‘Ako si za, mogli bi jednom izaći’ na kojoj je sudjelovala Maja Posavec, pjevačica grupe ‘Detour’. Drugi album grupe ‘Od prve zvijezde ravno’ dobio je izvrsne kritike gotovo svih važnijih tiskovina i internetskih portala, 5 nominacija za diskografsku nagradu ‘Porin’, uključujući i nominaciju u kategoriji Pjesma godine za singl ‘Zbog tebe’, koji je i do danas jedan od najvećih hitova benda.

Ivica Drusany, MSU

Ivica Drusany, MSU

U cijenu ulaznice za koncert Pavela uključena je i projekcija filma iz ciklusa Best of Metropolis, španjolska drama ‘Savršeni dan’, španjolska humorna drama u kojoj glavne uloge imaju Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko i Mélanie Thierry. Ulaznice za koncert Pavela + film Savršeni dan + posjet izložbi Divlji zapad. Neoavangarda iz Wroclawa su 85 kuna i mogu se kupiti putem sustava Eventim i na recepciji MSU-a od utorka do nedjelje od 11 do 18 sati i subotom od 11 do 20 sati.

Učitati još
Zatvori