Obožavatelji Twilighta doći će na svoje; stiže nam novi naslov Midnight Sun

Obožavatelji Twilighta doći će na svoje;
stiže nam novi naslov Midnight Sun

Twilight

Na web stranici Stephenie Meyer, autorice Twilight serijala od četiri vampirsko fantastična romana koja su kasnije ekranizirana u holivudske blockbustere, prošlog se tjedna pojavio brojač, koji je odbrojavao vrijeme sve do danas. Kada je ono isteklo, web stranica Stephenie Meyer je u samo nekoliko minuta pala. Očekivano, jer autorica je ondje objavila vijest koja je svim obožavateljima Twilight sage na trenutak pomutila razum: stiže nam novi naslov u ovom serijalu i zvat će se Midnight Sun!

12 godina nakon posljednje knjige Breaking Dawn, tako nam stiže ova nova, koja preuzima ulogu prekvela. Objavljena će biti 4. kolovoza, a Stephenie se nada, da će u ovom novom ludom svijetu, njen novi naslov poslužiti kao distrakcija od aktualnih zbivanja.

Knjiga Midnight Sun zanimljiva je utoliko što priča priču iz perspektive Edwarda Cullena i autorica smatra kako nam on prvo poglavlje sage može ispričati mnogo bolje i sadržajnije od glavne heroine Belle. Razlog zašto ovaj prekvel nismo vidjeli još 2008. godine jest taj da je kopija rukopisa autorice tada procurila online, zbog čega je ona bila vrlo razočarana i otkazala izdavanje knjige Midnight Sun. Nakon toga je objavila samo djelomični draft projekta, no nikada, do sada, nije dala do znanja da ga je dovela do kraja. Fanovi Sumrak sage danas su bez sumnje istinski oduševljeni ovom viješću, a svima nama stiže uzbudljivo štivo za ljetne dane!

Foto: Twilight

Učitati još
Zatvori