Knjiga tjedna: Savršeni poklon za sve ljubitelje kultne serije ‘The Office’

Knjiga tjedna: Savršeni poklon za sve ljubitelje kultne serije ‘The Office’

Legendarni sitcom ‘The Office’ bez sumnje je promijenio žanr humorističnih serija na TV-u. Kultna serija koja je obilježila 2000-e godine danas je i dalje među omiljenim i njezin se uspjeh može mjeriti jedino s onim serije ‘Friends.’ Prošlo je sedam godina otkad je stiglo finale serije i otkad smo se oprostili od Jima, Pam, Dwighta, Michaela i drugih genijalnih likova. Stiže nam Božić i baš zato vam cijelog prosinca donosimo najbolje shopping vodiče, a za ljubitelje serije i knjigljupce knjiga ‘The Office: The Untold Story of the Greatest Sitcom of the 2000s’ odličan je izbor i naša nova knjiga tjedna.

Knjiga ‘The Office ‘ – Kreatori i glumci o kultnoj seriji

Andy Greene, novinar ‘Rolling Stonea’, u svojoj novoj knjizi donosi savršeno štivo za sve one kojima nedostaje serija. Autor nam oslikava pozadinsku priču, dosad nepoznate detalje snimanja, otkriva kako je uopće nastala ideja za seriju i što se događalo na setu nekih od najslavnijih epizoda. Dotiče se i perioda kad je ‘The Office’ gotovo otkazan, a Steve Carell skoro zamijenjen, a sve kroz direktne intervjue s tvorcima serije, autorima i glumcima.

Greene nam otkriva i kako su nastale neke od genijalnih rečenica i popularnih šala što je posebno interesantno, budući da se ‘The Office’ puno puta bazirao na stvarnim anegdotama autora serije, glumaca i ljudi koje znaju. Oni najveći obožavatelji zasigurno će biti oduševljeni pričama o tome zašto nešto neke epizode nikad nisu izašle pred publiku i koji su sve storylineovi bili mogući.

U knjizi imamo priliku čitati brojne stare intervjue, kao i reakcije ekipe serije iz današnje perspektive na tadašnje izjave. Knjiga ‘The Office’ već je potaknula obožavanje kritika i publike, a zato se trenutno i nalazi u izboru Goodreadsa za najbolju humorističnu knjigu.

Foto: Amazon, Instagram

Učitati još
Zatvori