Knjiga tjedna: Svi smo ludi za posljednjim romanom najpopularnije autorice ljubavnih knjiga

Knjiga tjedna: Svi smo ludi za posljednjim romanom najpopularnije autorice ljubavnih knjiga

Colleen Hoover jedna jedna je od najpopularnijih autorica u kategoriji young adult romana s čak 11 objavljenih romana koji su se redovito nalazili na vrhovima best-sellinga lista. Journalova najnovija knjiga tjedna je tako roman ‘Heart Bones’ za kojim su Hooverini obožavatelji potpuno poludjeli.

Hoover je uvijek na granici chick-lita i contemporaryja pa su njezine knjige pravi gušt za opustiti se pod dekicom tijekom hladnog vikenda ili nakon čitanja knjige ‘Genijalna prijateljica’ koja je naš izbor za prvi Journal Book Club susret!

Ljubavni i obiteljski roman koji oduševljava

Najnovija knjiga prati Beyah Grim, djevojku koja je kroz život morala ići sama zbog nezainteresiranih roditelja s kojima nije u dobrim odnosima. Od njezinog je cilja i budućnosti kojoj želi pribjeći dijeli tek dva mjeseca i Beyah će konačno ostaviti prošlost iza sebe. No, jedna neočekivana smrt naglo mijena planove i nema drugu opciju nego otići na zadnje mjesto na kojem želi biti – u Teksas kod oca kojeg zapravo jedva poznaje. Njezin je plan što bezbolnije preživjeti taj period, ali novi susjed, Samson, ne mari za to. Posebice zato što s Beyah ne dijeli apsolutno ništa: “ona dolazi iz siromaštva i poezije, on iz bogatstva i privilegije.”

Njihov će odnos proći najneobičnije faze i odvesti nas na sretno, tužno, bizarno i tragikomično putovanje.

Čitatelji su ponovno oduševljeni klasičnim Hooverinim stilom: priča je emotivna, intrigantna, dinamična i svojevrsni povratak autorice adult kategoriji knjiga.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori