Bestseler New York Timesa i ljubavni roman – idealna knjiga za plažu

Topao, romantičan i seksi ljubavni roman autorice svjetskog bestselera Prekrasan gad, spisateljice Christine Lauren. Roman je na hrvatski prevela Ana Sabo.

Cimeri – novi ljetni hit roman

Holland Bakker mjesecima smišlja izgovore za silazak na postaju podzemne željeznice blizu svojega stana, privučena očaravajućom glazbom uličnog svirača. Junakinja priče i pripovjedačica zaljubljena je do ušiju u irskog imigranta i uličnog svirača Calvina McLoughlina.

Holland ne može skupiti hrabrost prići mu, ali prilika se ukaže kad joj Calvin spasi život. Djevojka uzvraća dug  tako što mu omogući audiciju kod ujaka, poznatog producenta u Broadwayu. Audicija odlično prođe i Calvin napokon ima priliku života. Ali postoji problem… Kako je Calvin u SAD-u ilegalno, ne može prihvatiti posao na Broadwayu.  Holland, skrivajući svoje stvarne osjećaje, još jednom priskoči u pomoć i nudi mu brak, kako bi imao pravo boraviti u Americi i konačno nastupati pred publikom. Ono što slijedi je topla i emotivna priča.

Iako je odrastala okružena glazbom, Hollandin je san postati spisateljicom, i dok radi na svom prvom romanu, radi u ujakovoj producentskoj kući. Calvin i Holland cijene jedno drugo. Ali postoji veliki kontrast u tome kako se dvoje protagonista izražavaju. Calvinov je talent očit svima i on vjeruje u svoje glazbene vještine. S druge strane, Holland uopće ne prepoznaje svoje vrline.

Brak „iz interesa“ nije  trajno rješenje, a problemi nastaju kad Calvin i Holland ne uspijevaju više sakriti obostrane osjećaje i njihov odnos krene u drugačijem smjeru. Upravo to čini srž priče i izazvat će mnoštvo emocija, od nježnosti do ljutnje, od scroloma do radosti.

Jedan sretnik ili sretnica u mogućnosti je osvojiti roman Cimeri! Pošaljite svoje ime i prezime te adrese na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila CIMERI, do 28. sRPNJA 2019., u 8 ujutro kada ćemo objaviti sretnog dobitnika ili dobitnicu. Također, kako biste bili u boljoj prilici osvojiti knjigu, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Tihani Doko!

0