Uskoro ćemo čitati osmu knjigu o Harryju Potteru

Uskoro ćemo čitati osmu knjigu
o Harryju Potteru

harrypotter8-2

Kako je J. K. Rowling jučer službeno objavila, uskoro ćemo čitati osmi nastavak sage o svima omiljenom čarobnjaku Harryju Potteru. Vijest je obradovala obožavatelje jer, osim na kazališnim daskama u predstavi koja na londonski West End stiže ovog ljeta, istovremeno će scenarij moći pročitati u obliku još jedne knjige.

harrypotter8-3

Originalni scenarij za predstavu ‘Harry Potter and the Cursed Child: Parts I & II’ na kojem je radila i sama J.K. Rowling bit će u obliku knjige objavljen 31. srpnja ove godine, na 36. rođendan Harryja Pottera. Radnja se odvija devetnaest godina nakon završetka nastavka ‘Harry Potter and the Deathly Hallows’ kada su glavni likovi s platforme 9 i 3/4 po prvi puta svoju djecu otpratili u Hogwarts.

harrypotter8-1

Izdavačka kuća Little Brown s oduševljenjem je objavila buduće izdanje knjige scenarija, i to sve to zbog velikog zahtjeva obožavatelja koji nisu u mogućnosti vidjeti predstavu u Londonu. Budući da je saga opisana kao priča velikih razmjera i scenarij je zamišljen u 2 dijela, tako će i knjiga u sebi sadržavati oba. Jedva čekamo!

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori