Kaptol Boutique Cinema pokrenuo Très Chic filmsku večer

Kaptol Boutique Cinema pokrenuo
Très Chic filmsku večer

Kaptol Boutique_1

Très Chic

Sinoć je nova kino sezona u najšarmantnijem kinu u Zagrebu, Kaptol Boutique Cinema by CineStar započela s Très Chicom – prvom od niza filmskih večeri namijenjenih ženskoj publici. U rasprodanoj boutique dvorani među brojnom ženskom publiku uživale su i poznate Hrvatice – Branka Krstulović, Marijana Batinić, Antonija Blaće, Daniela Trbović, Renata Sopek, Kristina Bradač, Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri te mnogi drugi.

Branka Krstulović

Branka Krstulović

Nova ponuda Kaptol Boutique Cinema

Très Chic nova je ponuda Kaptol Boutique Cinema  u koju ćete se zaljubiti na prvu jer u boutique kinu sve poprima još zanimljiviju dimenziju. Jednom u mjesecu stvorite svoju žensku oazu i zakoračite u drugačiju stvarnost. Ambijent u kojem se osjećate posebno svaki dan, baš te večeri upotpunite ženskim društvom koje je spremno opustiti se, posvetiti vrijeme sebi i zaokružiti ga odličnim filmskim naslovom. Filmske večeri koje se pokreću u novoj sezoni imaju limitiran broj sjedala, samo 56, jer se osim u WOW baru, održavaju u prekrasnoj ružičastoj boutique dvorani u kojoj je aktivna usluga Boutique Experience; budući je riječ o boutique iskustvu koje se može doživjeti samo u Kaptol Boutique Cinema, u cijeni kino ulaznice uključeno je i piće u baru, tako da je doživljaj izlaska potpun. Uz to, svaka posjetiteljica Très Chicadobiva poklone partnera – Bliss Institut, Mikeda i magazin kao što su Cosmopolitan, StoryBook ili Elle.

Ana Begić Tahiri

Ana Begić Tahiri

Antonija Blaće

Antonija Blaće

Znate da zaslužujete izlazak, svoje vrijeme, piće s prijateljicama, mamama, kćerima, sestrama. Neka to bude ženski kružok koji vas čini sretnijima, upravo u Kaptol Boutique Cinema. Sljedeća Très Chic večer rezervirana je za 05.10.2017. kada će biti projekcija filma ‘Snaga je u meni’, redatelja Davida Gordona Greena.

Daniela Trbović

Daniela Trbović

Kristina Bradač

Kristina Bradač

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Renata Sopek

Renata Sopek

Foto: promo

Učitati još
Zatvori