Janina pozornica na Balaton Sound Festivalu

Vezujući se uz festivale u Europi, Jana je još jednom pokazala da najbolje ide uz najbolje, a atmosfera na Janinoj pozornici dokaz je da vrhunski glazbeni spektakli i najpoznatija voda u regiji idu jedno s drugim.

Faithless

Jana pozornica na Balaton Sound festivalu, a koji je održan od 8. do 12. srpnja, bila je najposjećenije mjesto nakon glavne pozornice na kojoj su nastupile zvijezde elektronske glazbe – Tiësto, Axwell Ingrosso, Jason Derulo, Hardwell, Afrojack, Ludacris, Faithless, Dimitri Vegas & Like Mike kao i još 50-ak izvođača koji su punih 5 dana atmosferu na Balatonu dovodili do usijanja.

Jana-na-Balatonu
Odličnu atmosferu festivala upotpunila je posebno osmišljena i odlično dizajnirana Jana pozornica na kojoj se iz večeri u večer povećavao broj posjetitelja, koji su u Jani tražili spas od vrućina, ali i mjesto za nezaboravan provod. Veliki broj ljudi, vrhunski DJ nastupi, deep house i drum’n’base ritmovi, privlačili su mlade da uživaju u after hour zabavi i Jana pićima, stvarajući poseban doživljaj i tulume koji će se još dugo prepričavati.

Ludacris

Nakon Balatona za Janu slijedi još veći izazov. Treću godinu za redom Jana je partner Sziget „Island of freedom“, drugog najvećeg festivala u Europi koji će se od 10. do 17. kolovoza 2015. održati na Szigetu, otoku usred Budimpešte.

Jason-Derulo

Dimitri-Vegas-&-Like-Mike

Učitati još
Zatvori