Izložba na omiljenoj turističkoj atrakciji na Visu

Izložba na omiljenoj
turističkoj atrakciji na Visu

maya slider 1

Ovo ljeto svi posjetioci prekrasnog hrvatskog otoka Visa imat će jedinstvenu priliku pogledati zanimljivu izložbu znakovitog naslova ‘Dreamland’. Mlada australska umjetnica hrvatskih korijena Maya Kolega stvara, i ovom prilikom donosi, radove koji svojim vizualima podsjećaju na zemlju snova.

Turistička atrakcija, Fort George s početka 19. stoljeća, ugošćuje ovu izložbu te će svakako svim posjetiocima ona ostati u sjećanju kao doživljaj za pamćenje.

maya post 1

Akademski obrazovana umjetnica stvara radove s poznatim svakodnevnim stvarima, ljudima i situacijama, koje pomiču granicu stvarnosti i otvaraju svijet mašte. Inspiraciju za svoja djela umjetnica pronalazi na putovanjima po svijetu. Nakon svakog putovanja razvija svoje ispucane filmove, vraća se u prostor i vrijeme kada je fotografija slikana i tu započinje njezin čarobni svijet u kojemu do izražaja dolazi kreativnost i talent.

maya post 4

Svako je djelo korak u Mayin svijet, u kojem ona komunicira slikom ono što ne može izraziti riječima. Taj svijet koji ona naziva ‘Dreamland’ ili Svijet snova, odvest će posjetioce na prekrasna mjesta i probuditi u njima mnoge emocije.

maya post 2

maya post 3

Učitati još
Zatvori