Nagrađivana hrvatska dizajnerica i ilustratorica izlaže u galeriji Bravo

Nagrađivana hrvatska dizajnerica i
ilustratorica izlaže u galeriji Bravo

imelda ramović post

U zagrebačkoj galeriji Bravo sljedeće srijede, 18. svibnja, nagrađivana hrvatska art direktorica, dizajnerica i ilustratorica u području oglašavanja, umjetnosti te glazbene i modne industrije, Imelda Ramović otvorit će svoju samostalnu izložbu ciklusa ‘3 dana dosta’.

Suvlasnica je studija Mireldy pod čijim je imenom, u suradnji s nekoliko regionalnih reklamnih agencija, realizirala veliki broj projekata i prikupila zavidan broj nagrada (Red Dot, New York Festivals, Cresta, Magdalena, Type Directors Club, ADCC, etc). Veseli je razvijanje koncepata, ambalaža i brendova, te svaka nova prilika u kojoj se može kreativno izraziti.

bravo slider

Imelda će se predstaviti serijom grafika nastalih na smartphone uređaju, i to korištenjem besplatnih Android aplikacija za grafičko oblikovanje i uređivanje fotografija. Ograničenosti korištenih alata otvorili su prostor neopterećenom vizualnom kreiranju i dodatno probudili strast za oblikovanjem u bilo kojem položaju. Svi radovi nastali su ležeći (da, dok je ležala na krevetu!) i moći ćete ih kupiti u galeriji.

Učitati još
Zatvori