Pogledajte prve dvije epizode odlične nove serije “Humans of New York”

Pogledajte prve dvije epizode odlične nove serije “Humans of New York”

Humans of New York serija

Humans of New York: The Series

Brandon Staton se 2010. godine, nakon što je ostao bez posla kao trgovac obveznicama, odlučio preseliti u New York i posegnuti za fotoaparatom. Oduvijek zainteresiran na fotografiju, Brandon je svijet fotografije i grad New York odlučio istražiti i upoznati kroz fotografiranje potpunih stranaca koje bi susretao na njujorškim ulicama. Kako bi stvorio prostor na kojem bi svakodnevno objavljivao svoje fotografije Brandon je pokrenuo blog Humans of New York koji je oduševio i dirnuo svijet.

HUMANS OF NEW YORK: PRIČE KOJE SU DIRNULE SVIJET

Sedam godina i na tisuće fotografija i priča nakon, Humans of New York još uvijek je jedan od najuspješnijih, najoriginalnijih i najtoplijih fotografskih projekata. Uz blog i popularne profile na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama na kojim ima na milijune pratitelja, 2015. godine Brandon je objavio knjigu Humans of New York Stories. Na stotine priča oživjele su kroz fotografije i kratak tekst na njezinim stranicama.

Humas of New York serija

Humans of New York

Dvije godine nakon izlaska knjige koja je u nekoliko dana postala bestseler, Brandon Staton je projektu Humans of New York odlučio dati novu dimenziju. Nakon 1200 intervjua na ulicama New Yorka i na stotine tisuće minuta videa snimljenih u 4 godine nastala je dokumentarna serija Humans of New York: The Series.

HUMANS OF NEW YORK: THE SERIES

Humans of New York: The Series kroz intervjue i njihove video zapisa najbolje dosad oživljava i prenosi dirljive, tragične, zabavne i iskrene priče Njujorčana. Prve dvije epizode dokumentarne serije svoju su svjetsku online premijeru imale jučer. Svaku novu epizodu ove odlične dokumentarne serije možete pratiti utorkom na službenoj Humas of New York straniciFacebook stranici serije.

Humas of New York serija

Humans of New York

U nastavku vam donosimo kratku najavu za seriju koju ne smijete propustiti, a prve dvije epizode možete pogledati ovdje.

Foto: Humans of New York Facebook

Učitati još
Zatvori