Hrvatski umjetnici na jednom od najvećih svjetskih art događaja

Hrvatski umjetnici na jednom od
najvećih svjetskih art događaja

Designfesta2

Poznata zagrebačka galerija PMS ove zime će gostovati na najvećem međunarodnom umjetničkom događaju u Aziji – japanskom festivalu Design Festi! Naime, umjetnička galerija Prostor manufakturne slobode (PMS) ušla je u uži izbor kao jedan od izlagača na japanskom festivalu te će originalnim ručnim radovima hrvatskih umjetnika i kreativaca predstavljati Hrvatsku 26. i 27. studenog ove godine.

DesignFesta3

Design Festa veliki je međunarodni festival posvećen umjetnosti, performansu, modi i glazbi koji se održava svake druge godine u fantastičnom tokijskom prostoru Tokyo Big Sight center. Osnovan je 1994. godine s ciljem da poveže i predstavi originalne umjetnike iz cijelog svijeta kojih se svaki put prijavi više od 12 tisuća. Kao najveći festival ove vrste u Aziji na uzbudljiv način spaja kulturu perfomansa, umjetničkog izražavanja, različitosti cijelog svijeta pa čak i međunarodnu gastro scenu.

DesignFesta4

Galerija PMS, Između ostalog u Tokiju će predstaviti pumpice za vodu popularnog street art kolektiva Pimp my Pump, nakit Shivam i Maya art, radovi Mashe Novak i Marte Grbešić, brendovi Driftwood i FunAttic te mnoge druge, a što sve imaju u ponudi možete pogledati na Facebook stranici.

PimpmyPump

Foto:PMS

Učitati još
Zatvori