Zaplešite ususret zalasku sunca na rooftopu u Radničkoj

Zaplešite ususret zalasku sunca na
rooftopu u Radničkoj

Ljubav prema glazbi spojila je našeg najboljeg baristu Nika Orosija, više puta nagrađivanog vinara Antonija Zuzu i doajena klupske scene DJ-a Marijana Felvera. Svoju strast prema glazbi ujedinit će po prvi put zajedno unutar novog event koncepta nazvanog Blue Hours koji će svoje premijerno izdanje ugledati u subotu 4. rujna u dnevnom izdanju ususret zalasku sunca, od 18-00h, na krovu poslovne zgrade u Radničkoj 47. 

Nik Orosi – tvorac najboljeg espressa u Hrvatskoj napokon je uhvatio vremena za slobodne aktivnosti i posvetio se svojoj drugoj vokaciji, elektroničkoj glazbi. Zapravo, kronološki je bila prva, a dokaza da je “sve bilo glazba” ima dovoljno. Puštao je svoju glazbu po eventima, a odrastajući sa scenom osamdesetih, njegove dogodovštine s Pet Shop Boys i Depeche Mode za vrijeme zagrebačkih gostovanja (bio je s njima i družio se u backstageu i po Saloonu) bile su pretkvalifikacije nakon kojih je današnju izreku “Martin Gore je najveći” nadopunio vlastitim pločama.

Nik Orosi

Da hrvatski vinari ozbiljno shvaćaju svoj posao dokaz su brojna priznanja na nedavno održanom najprestižnijem vinskom natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu na kojem je mlada vinarija Bora (vlasnik Antonio Zuza) osvojila zlatna medalju za njihov više puta nagrađivan Pošip iz 2019. Antonio producira vlastitu glazbu u sklopu svoje izdavačke kuće Imogen Records koju je osnovao zajedno s kolegom producentom I DJ-em Ilijom Rudmanom. 

Antonio Zuza

Rijetki su DJ-evi koji su u Hrvatskoj dugovječni poput Marijana Felvera. Upravo zato je ovaj doajen klupske scene, oduvijek sinonim za profinjenost i glazbenu kvalitetu. Iako često to zaboravlja, Felver je jedan od sretnika kojima je zapravo hobi posao. Osim što ga glazba ispunjava i dio je njegovog integriteta sretan je što njome i onim što proizvodi usrećuje i druge ljude. Sa svjetski poznatim producentom I DJ-em Dixon stoji iza popularnih Stereotip party izdanja.

Felver

Blue Hours nastao je iz potrebe da u ovim izazovnim vremenima kada je kolektivni ples postao rijetka forma, okupi limitirani broj istomišljenika (posjetitelja) za prvo dnevno party izdanje uz ovu trojicu genijalaca koji će zajedno podijeliti svoju strast prema glazbi nastupom na istoj pozornici. Neuobičajena lokacija, limitirani broj posjetitelja i dnevni termin održavanja bit će potpis budućih Blue Hours event izdanja. Prvi release ograničenog broja ulaznica po startnoj cijeni od 60 kn možete kupiti na Entriu. Događaj će se održati uza sve propisane mjere trenutno na snazi.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori