Journal.hr i Radio 101 vode vas na girls night out s grupom Texas

Journal.hr i Radio 101 vode vas na girls
night out s grupom Texas

JOURNAL.HR I RADIO 101 PREDSTAVLJAJU GIRLS NIGHT OUT S GRUPOM TEXAS

Journal.hr i Radio 101 pokreću akciju “Girls Night Out s grupom Texas” u kojoj će jedna dobitnica dobiti šansu izvesti svoje društvo od 5 prijateljica (ili prijatelja) na nezaboravnu večer.

Kad si zadnji put izašla sa svojim curama i baš se dobro provela? Kojeg se fantastičnog izlaska najradije sjećaš i rado bi ga ponovila?

Journal.hr i Radio 101 omogućit će ti upravo to, ali na jedan malo posebniji način! Tebe i tvojih 5 frendica izvest ćemo van u nedjelju 30. rujna. Prvo ćemo vas provesti kroz backstage Doma sportova sve do garderobe u kojoj se nalazi grupa Texas koja jedva čeka da vas upozna. Henganje u backu bit će idealno zagrijavanje za veliki koncert Texasa, njihov premijerni u Hrvatskoj i prepun velikih hitova.

Kako do nagrade?

Prilično jednostavno, Potrebno je samo malo angažmana i određeno znanje o Sharleen Spiteri i njezinom bendu, a sve smo podjelili u tri koraka:

1. Na Facebook eventu “Girls Night Out s grupom Texas” objavi fotku ili video s jednog od ludih izlazaka. Ako imaš više fotki i ne znaš koju bi odabrala, postaj više puta.

2. Angažiraj se i skupljaj lajkove za post(ove) sve do 25. rujna u 12:00. Dva profila čiji postovi su dobili najviše lajkova suočit će se u kvizu koji će se odigrati 27. rujna uživo u eteru Radija 101.

3. Pokaži znanje o grupi Texas, pobjedi u kvizu i osvoji glavnu nagradu!

Pobjednica akcije “Girls Night Out s grupom Texas” osvaja upoznavanje s grupom Texas i ulaznice za koncert za sebe i svojih 5 prijateljica. Viceprvakinja osvojit će utješne dvije ulaznice za koncert.

Grupa Texas nastupit će u nedjelju 30. rujna u zagrebačkom Domu sportova. Aktualna turneja «Jump On Board» koju donose u Zagreb aktivna je već nekoliko mjeseci te je izbrusila set listu na koju je grupa uvrstila uvjerljivo najpoznatije i najvažnije pjesme iz kataloga kao što su “I Don’t Want a Lover”, “Summer Son”, “In Demand”, “Black Eyed Boy”, “Say What You Want”, “Inner Smile”, “Halo”, “When We Are Together”, “Everyday Now”, “In Our Lifetime”, “Thrill Has Gone”, “Tired Of Being Alone” i “So Called Friend”.

Ekskluzivnu i posebnu večer s grupom Texas za tebe i tvoje prijateljice osigurali su Journal.hr i Radio 101.

Učitati još
Zatvori