Noel Gallagher objavio dosad neobjavljenu pjesmu Oasisa

Noel Gallagher objavio dosad
neobjavljenu pjesmu Oasisa

Bivši frontmen Oasisa Noel Gallagher objavio je dosad neobjavljenu pjesmu tog benda. Demo verzija pjesme Don’t Stop …, nikad nije objavljena niti dorađena u studiju, a nastala je prije 15 godina na probi koncerta benda u Hong Kongu.

Nikad objavljena Don’t Stop …

Gallagher je na Twitteru objavio da ne zna točan datum nastanka pjesme, osim da je nastala te godine na spomenutom koncertu. Kako je sam izjavio, ovih dana ima beskonačno puno vremena za razliku od inače pa je odlučio da je došlo vrijeme da pregleda arhivu od stotine neobjavljenih pjesama koje ima na CD-ima i koji mu se povlače po kući. Naišao je tada na neke demo snimke za koje je i sam mislio da su izgubljene. Ovo je jedna od njih, što je svakako razveselilo fanove. Za kraj im je poručio da ostanu doma i brinu za svoju sigurnost i neka pritom uživaju u ovom iznenađenju.

Fanovi Oasisa nadaju se okupljanju

Oasis se raspao 2009. godine a Noel Gallagher je od tada objavio tri albuma kao i brojne EP-eve sa svojim bendom Noel Gallagher’s High Flying Birds. Posljednji album dobili smo na slušanje prošlog mjeseca a zove se Blue Moon Rising. Liam je također aktivan, i ovo ljeto spremao je koncerte na brojim festivalima koji su zbog trenutne situacije odgođeni. Iako se fanovi još uvijek nadaju da će se braća ponovo okupiti, što je moguće naslutiti i po nekim njihovim tweetovima, čini se kako su i dalje u svađi i ne mogu se dogovoriti iako su im ponuđeni pozamašni iznosi (100 milijuna funti).

Foto: YouTube

Učitati još
Zatvori