Maluma stiže u zagrebačku Arenu!

Maluma stiže u zagrebačku Arenu!

Dolasci uzbudljivih glazbenih senzacija u Hrvatskoj nastavljaju se redati! Upravo nam je stigla vijest da se izvrsnom nizu glazbenika koji stižu u našu zemlju pridružuje i – Maluma! Trenutno najpopularniji latino izvođač stiže u Zagreb vrlo brzo. Kroz samo nekoliko mjeseci, točnije, 24. veljače 2022. godine održat će koncert u zagrebačkoj Areni.

Mladi glazbenik iz Kolumbije dosad je izdao četiri albuma – Pretty Boy, Dirty Boy, F.A.M.E., 11:11 i posljednji Papi Juancho povodom kojeg je i krenuo na turneju. Prodao je više od 18 milijuna albuma i singlova i tako se nametnuo kao best-selling latinoamerički glazbenik, a njegovoj popularnosti svakako su doprinijele i zvjezdane suradnje kao što je ona sa Shakirom na pjesmi Chantaje i s kraljicom popa, Madonnom, na pjesmi Medelin. Maluma je surađivao i s glazbenicima poput trenutno megapopularnog The Weeknda i J.Lo, J Balvina i Rickyja Martina.

Ne sumnjamo da će Maluma izazvati pravi spektakl, budući da je u pitanju ogroman produkcijski tim, a glazbenik na nastupima oduševljava energijom i koregrafijom. Ulaznice u prodaju kreću 29. listopada u sustavu Entrio.hr!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori