3. Ljeto u Valamaru donosi najveći program do sada i jedan jako cool koncert

3. Ljeto u Valamaru donosi najveći program do
sada i jedan jako cool koncert

Ljeto u Valamaru

Babin kuk i ove je godine do sredine rujna centar zbivanja uz najzabavniji i najsadržajniji festival u Dubrovniku Ljeto u Valamaru.

Prošle godine više od 20.000 posjetitelja uživalo je u 90 dana festivala, 40 sati dobre glazbe i 37 raznih događanja za sve uzraste. Za sve one koji žele isprobati drugačiju vrstu ljetnih doživljaja, Valamar je i ove godine pripremio pregršt raznih događanja na jednoj od najljepših lokacija u Dubrovniku.

Najbolji koncertni program ovog ljeta u Solitudu

U sklopu Rock’n’Valamara (17. kolovoza) Hladno Pivo će svim posjetiteljima pokazati da „nije sve tako sivo“, a istu večer nastupati će i riječka  rock senzacija – Jonathan, iskusna rock petorka za koju je došlo vrijeme da je i Dubrovnik upozna jer Jonathan uvijek, ali baš uvijek dobro iznenadi

Dva tjedna poslije, 30. kolovoza, održati će se Rap’n’Valamar, jednodnevni festival posvećen rap glazbi na kojemu će sve ljubitelje ove glazbe rasplesati višestruki dobitnici nagrade Porin TBF i reper koji uvijek kaže „ne može“ Vojko V.

Velika završnica Ljeta u Valamaru održati će se 13. rujna uz spektakularni koncert Parnog valjka s kojim će svi morati „uhvatiti ritam“.

Morcheeba na Ljetu u Valamaru

Ove nas godine očekuje i koncert koji će zasigurno obilježiti vruće dubrovačko ljeto, prvo strano ime na Ljetu u Valamaru – Morcheeba, koji će svoje najveće hitove izvesti 10. kolovoza.

Morcheeba se na sceni pojavila 90-ih godina kada se trip-hop probijao na ljestvice, a nakon prvog albuma bilo je jasno da će se dugo zadržati na svjetskim pozornicama. To su i dokazali, a “Rome Wasn’t Built In A Day”, “Trigger Hippie”, “Part Of The Process” i  „Otherwise” samo su neke od pjesama koje ćemo pod zvjezdanim nebom kampa Solitudo slušati 10. kolovoza.

Ovogodišnja, treća po redu sezona Ljeta u Valamaru trajat će sve do 13. rujna, a obilježit će je prvenstveno dobra zabava uz poznata imena showbiz scene, raznoliki sadržaj i maštoviti nastupi.

The show must go on

Ulaznice za koncerte dostupne su u prodaji u svim Valamarovim hotelima i kampu Solitudo. Velika novost od ove godine je da su ulaznice za sve koncerte dostupne i online putem Valamarove stranice Valamar Experience Concierge, a sve novosti možete pratiti putem Facebook stranice i Instagram profila.THE SHOW MUST GO ON

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog showa na Trgu od fontane, Valamar će i ove godine svoju vjernu publiku počastiti zadivljujućim nastupom QUEEN Real Tribute, benda koji će još jednom oživjeti sjećanje na bogato stvaralaštvo grupe Queen i odati počast ovim prvacima glazbene povijesti. Ne propustite ovaj glazbeno-scenski spektakl koji će se održati u kampu Solitudo 2. kolovoza, a ulaz je besplatan!

Da bi doživljaj bio potpun, organizatori su pripemili malo iznenađenje. Queen večer počinje prikazivanjem filma Bohemian Rhapsody koji je ove godine dobio nagradu Oscar, a nakon filma Queen Real Tribute band će uživo izvesti sve najveće hitove ovog legendarnog benda.

Zabava je i na Malom Stradunu

Trgom od Fontane i ove godine odjekivati će smijeh i dobra glazba. Posjetitelji će moći uživati u besplatnim koncertima i nastupima raznih glazbenih sastava te stand up komičara. Ljubitelji laganijih ritmova uživati će u nastupu šibenske klape Maslina (06. rujna). Beatles tribute bend (24. kolovoza) rasplesti će sve velike i male posjetitelje legendarnim hitovima glazbenih nota 60-tih i 70-tih, a među ostalim tribute nastupima čuti će se i glazba koja je uvijek bila ispred svog vremena.

Svi željni smijeha i najboljih „fora“ moći će uživati u nastupima stand up komičara koji će se održati 31. kolovoza.

Učitati još
Zatvori