Lana Del Rey objavila je novi album koji stalno vrtimo, a uskoro stiže još jedan!

Lana Del Rey objavila je novi album koji stalno vrtimo, a uskoro stiže još jedan!

Lana Del Rey ponovno se neprestano vrti na našoj playlisti otkad je u petak objavila svoj novi album ‘Chemtrails Over the Country Club.’ Godinu dana nakon što je izbacila prvi teaser, jedna od naših omiljenih glazbenica pustila je svih 11 pjesama koje nas ponovno vraćaju u njezin karakteristični melankolični svijet.

Desetak godina nakon što se pojavila na sceni i postigla ogroman komercijalni uspjeh koji je rezultat spajanja onog ekscentričnog i mainstreama, Lana Del Rey ponovno nas je oduševila nostalgičnim pop pjesmama. Prve kritike pretežito su pozitivne, a kažu da je glazbenica unijela nešto novo i osobnije u svoju već poznatu melodiju.

Na albumu ‘Chemtrails Over the Country Club’ Lana je ponovno surađivala s Jackom Antoffom, jednim od najjačih producenata trenutno koji je radio i s Taylor Swift, a producirao je i Lanin prethodni album ‘Norman Fucking Rockwell.’

Tek smo poslušali ovaj, a Lana Del Rey već sprema novi album

Samo dan nakon što je objavila ‘Chemtrails Over the Country Club’, glazbenica je najavila još jedan album.

‘Rock Candy Sweet’ trebao bi izaći vrlo brzo – pojavit će se na našoj playlisti već 1. lipnja! Vijest je otkrila u odgovoru na članak Haarper’s Bazaara koji ju je prozvao za kulturno prisvajanje, romantiziranje društvenih problema i manjak inkluziteta.

“Samo želim još jednom zahvaliti na ljubaznim člancima poput ovog koji me podsjetio da sam karijeru izgradila na prisvajanju kulture i glamuriziranju obiteljskog nasilja”, napisala je i dodala: “Nastavit ću izazivati te misli na svojom sljedećeg albumu 1. lipnja pod nazivom Rock Candy Sweet.”

Ako ‘Rock Candy Sweet’ zaista izađe u lipnju, bit će to njezin treći album u godinu dana nakon ‘Chemtrailer Over the Country Club’ i ‘Violet Bent Backwards Over the Grass.’

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori