Jedva čekamo ove glazbene albume koji izlaze do kraja godine

Jedva čekamo ove glazbene albume koji
izlaze do kraja godine

Nema toga što nas može razveseliti više od novog albuma omiljene nam pjevačke zvijezde ili benda. Donosimo dobre vijesti jer upravo nas do kraja godine očekuju takve glazbene poslastice da jednostavno ne znamo kojoj da se veselimo prije.

Ed Sheeran

Britanski pjevač naveo je 29. listopad kao datum izlaska njegovog novog albuma, ponovo nazvanog matematički “equals”. Album se tematski nastavlja na serijal njegovih albuma označenih matematičkim simbolima. Nakon Divide ere, koja ga je pozicionirala u vrh mainstream ljestvica, Ed se okreće osobnijim pjesmama, kako je sam objasnio. “Moj se život uvelike promijenio u posljednje četiri godine – oženio sam se, postao otac, iskusio gubitak na sve se ove teme osvrćem kroz album. Gledam na njega kao moj coming-of-age album i ne mogu dočekati da podijelim s vama ovo novo poglavlje.”

Taylor Swift, Red (Taylor’s Version)

Red (Taylor’s Version) drugi je ponovno snimljeni album američke kantautorice Taylor Swift, zakazan za izlazak 19. studenog 2021. godine, preko Republic Recordsa. Riječ je o ponovno snimljenom Swiftinom četvrtom studijskom albumu Red (2012.), a slijedi njezin prvi ponovno njezina je protumjera protiv promijenjenog vlasništva izdavača nad njezinih prvih šest studijskih albuma.

Adele

Adele je nakon šest godina pauze napokon objavila novu pjesmu! Premijera singla “Easy on Me” bila je prije osam sati na YouTubeu, a spot je već pregledan više od 14 milijuna puta. “Easy on Me” je prvi singl s njenog novog albuma “30” koji izlazi 19. studenog, a tematizira njene osjećaje i sve ono što je doživjela nakon razvoda od Simona Koneckog 2019. godine.

Elton John, The Lockdown Sessions

Eltin John objavio je da će njegov novi album The Lockdown Sessions izaći 22. Listopada, a sastavljen je od Niza kolaboracija s raznim glazbenicima kao što su Dua Lipa, Miley Cyrus, Eddie Vedder, Lil Nas X, Charlie Puth, Gorillaz, Stevie Wonder, Stevie Nicks, Young Thug i Nicki Minaj.

Lana Del Rey, Blue Banisters

Lana Del Rey objavila je datum izlaska novog albuma “Blue Banisters,” i to sa singlom Arcadia karakterističnim za njezin filmski kalifornijski stil. Album izlazi 22., dok će se na vinilu pojaviti u prodaji 29. listopada.

Foto: Screenshot, Unsplash

Učitati još
Zatvori