Sunčani vikend upotpunit ćemo zvukovima s novog albuma Harryja Stylesa
Sunčani vikend upotpunit ćemo zvukovima s novog albuma Harryja Stylesa

Sunčani vikend upotpunit ćemo zvukovima s
novog albuma Harryja Stylesa

Jutros smo zaprimili jednu divnu vijest iz svijeta glazbe. Svima je dobro znano da Harry Styles osvaja svojim šarmom i jedinstvenim modnim stilom, a sada je napokon došao dan u kojem je svijetu predstavio svoj treći studijski album! Harry’s House je prvobitno najavljen još u ožujku i sadrži glavni singl As It Was koji je oborio sve rekorde slušanosti.

Harry Styles daleko je dogurao od 16-godišnjeg dječaka iz malog mjesta pokraj Manchestera koji je zahvaljujući X Factoru preko noći postao globalna zvijezda. Trenutno proživljava dane najveće slave. Naime, otkad se pojavio na sceni kao solo igrač, Harry je jako brzo postao popularan i omiljen u glazbenom svijetu i gotovo svaka pjesma koju objavi postane instant hit. Sve što u glazbenom smislu radi, radi s lakoćom. Harry je očigledno glazbeno sazrio. Dokazao se kao kantautor, glumac i pokretač kozmetičkog brenda Pleasing.

Početkom ove godine, na TikToku se počelo šuškati da bi Harry mogao izbaciti novi album koji će biti tematiziran oko ideje doma. Harry nas sada sve poziva u svoju „kuću“ i donosi 13 pjesama u kojima dominiraju kompleksne ljubavne teme. Neke od njih su Matilda, Love Of My Life, Cinema, Grapejuice te pjesma koju već mnogi obožavaju i neprestano pjevuše As It Was.

Harry’s House sadržajno je drugačiji od onoga što smo dosad imali priliku čuti, a to i jest bit glazbe – umjetnost sazrijevanja i izražavanje sebe kroz ono što jesi. Neke od pjesama odmah će vam već na prvo slušanje ući u uho i od njih se nećete moći odvojiti, a na neke od njih ćete i čak zaplesati. U svakom slučaju, Harry’s House je jako simpatičan glazbeni materijal koji će vam slušanjem uljepšati dan i unijeti jedan dobar i umirujući vibe.

Album koji će poharati sve streaming liste možete poslušati u nastavku ili OVDJE.

1. Music For a Sushi Restaurant

2. Late Night Talking

3. Grapejuice

4. As It Was

5. Daylight

6. Little Freak

7. Matilda

8. Cinema

9. Daydreaming

10. Keep Driving

11. Satellite

12. Boyfriends

13. Love Of My Life

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori