Grupa Jonathan ima novi album

Jonathan_Press_Filip_Grzincic_Resize

Novi album To Hold donosi i zanimljiv duet

Grupa Jonathan objavila je danas album To Hold i time zaokružila izdanje započeto izdanjem To Love. Album To Hold donosi osam novih pjesama od kojih su već predstavljeni singlovi Something To Cry About i aktualni I Never Meant To Be There. Materijal je sniman u studiju Marka Mrakovčića te u riječkom G.I.S.-u, a kompletnu produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec koji je dosad radio na svim izdanjima benda. Novi album sadrži i prvi duet Jonathana i to s Lovely Quinces s kojom su udružili snage u pjesmi I Don’t Mind. Od gostujućih izvođača na novom materijalu nalaze se i Hrvoje Šćulac, koji svira klavijature na svim pjesmama i harmoniku u Monkeys, a i već neko vrijeme nastupa s bendom te dječji trio Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić kojima je dirigirala Ana Jakšić u pjesmi Way To Go.

Omot To Hold naslika jeo Mislav Lešić Džedaj, autor fotografija je Filip Gržinčić. Album je od danas je dostupan za download na bandcamp stranici Jonathana.

Objavom albuma To Hold zaokružena je cjelina započeta izdanjem To Love koje je objavljeno u veljači 2017. i ušlo u vrh većine godišnjih top lista. Prvi dio 2018. Jonathan će provesti promovirajući To Hold koji će se koncertno moći čuti u cijeloj regiji, ali i predstavljajući projekt kakav ovdašnja scena još nije vidjela.

0