Poznati funk & soul DJ dolazi u The Garden Brewery

Poznati funk & soul DJ dolazi
u The Garden Brewery

Craig_Charles-by-Decoy_Media-Full_Size

Craig Charles

Craig Charles, jedan od najtraženijih funk i soul DJ-eva, te legendarni glumac i radijski voditelj, ovog ljeta u Tisnom će glazbeno režirati sjajan Beats, Beer and Boogaloo festival koji donosi funk, soul i craft pivo. Prije toga se u petak 28. travnja vraća u The Garden Brewery predstaviti zvuke ljeta, a za pultom će mu se priključiti Hrvatska Funk Delegacija.

Kao jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, Craig Charles je poznat kao glumac iz sjajne humoristične serije Crveni patuljak, jedne od najuspješnijih BBC serija. Kao urednik emisije Funk & Soul Club na BBC Radio 6, Craig je došao do statusa jednog od najtraženijih funk i soul DJ-eva u Velikoj Britaniji. Nakon desetljeća bivanja u radijskom eteru postao je svojevrsna ikona funk i soul glazbe, a emisija ima za cilj predstaviti nove talente, kao i zlatno doba 60-ih i 70-ih godina.

Craig Charles svakog vikenda putuje po Ujedinjenom Kraljevstvu i širi glas funka i soula, redovito staje na mjesečnu rezidenciju u Manchesteru, a večer je prepoznata kao jedan od najiščekivanijih događaja, na kojem uz Craiga gostuju sjajna funk imena. S nastupima na jazz, funk i soul festivalima poput Love Box, Park Life, Festival no 6, Soundwave, kao i onim pred 10 tisuća ljudi na Glastonbury festivalu, Craig Charles ne staje u misiji širenja funk i soul glazbe.

Za pultom će mu se priključiti članovi Hrvatske Funk Delegacije, Bocca Sofistifunk, Borovich, Soul Bader, Tomo Ricov, Werft i Umbo, sjajni DJ-evi i istraživači vinila koji donose svoju viziju funka i soula za plesni podij. Funk Delegacija će gotovo u cijelosti pohoditi i prvi Beats, Beer and Boogaloo festival u Tisnom.

The Garden Brewery1 by Antun Cerovecki

Najnoviji festival na hrvatskoj obali, Beats, Beer and Boogaloo, na rasporedu je od 13. do 17. srpnja u Tisnom. Predstavlja sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, te jedinstveni spoj craft piva iz cijelog svijeta, a iza projekta stoje Craig Charles i The Garden tim. Objavljen je prvi lineup kojeg čine Hot 8 Brass Band, Geno Washington and the Ram Jam Band, Craig Charles Fantasy Funk Band plus special guest, Amp Fiddler, Craig Charles, Smoove and Turrell, The Reflex, The Allergies, Hrvatska Funk Delegacija. Craft pivovare koje se za sada priključuju The Garden Brewery su Gipsy Hill, Four Pure, Five Points, Magic Rock, Dogma, Bevog, Nova Runda, LAB i Zmajska. Ograničena količina promo festivalskih ulaznice za regiju po 350 kuna, koje uključuju i ulaze u klub Barbarellas, kao i dnevne ulaznice, dostupne su u sustavu Entrio.hr.

gardenbrewery-velika

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po 40 kuna u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima. Na ulazu će cijena iznositi 50 kuna.

Dvoje sretnika Garden Brewery razveselit će s ulaznicama +1, a da biste osvojili ulaznice pošaljite svoje ime i prezime na ifeellucky@journal.hr do 24 sata večeras! Sretnici će biti objavljeni sutra ujutro.

Čestitamo Branimiri Kovačević na osvojenim ulaznicama!

Učitati još
Zatvori