Koncert koji ne želite propustiti u subotu

Koncert koji ne želite propustiti u subotu

tbf

Sutra je u Zagrebu na rasporedu jedan od iščekivanijih koncerata – Antivalentinovo 3 u maloj dvorani Doma sportova. Ovoga puta će uz začetnike i rezidente Antivalentinova LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju, pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl.

TBF na Antivalentinovu

Prvi headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, poglavito uz live izvedbe svojih hitova kao što su ‘Veseljko’, ‘Guzice i sise’, ‘Mater’, ‘Fantastična’ i drugi, sasvim sigurno na pozornici i pred publikom Antivalentinova osjećati kao riba u vodi!

Edo Maajka

Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene, Edo Maajka, na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

Bez sumnje, biti će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu, koja nam garantira još jedan antiljubavni tulum koju jednostavno ne smijete propustiti.
Tradicionalno su i ove godine u prodaji ulaznice za dvije osobe, kao i pojedinačne za samce i usamljene lovce koji misle da će po mračnim kutovima dvorane moći odvajati i loviti najslabije primjerke antivalentinovske populacije. Ulaznice se mogu kupiti u prodajnim mjestima Dirty Old Shop, Dallas records, Rockmark, Dallas Music Shop Rijeka te putem eventim.hr.

Foto: TBF

Učitati još
Zatvori