Filmski vikend kao stvoren za žene

Filmski vikend kao stvoren za žene

Colossal

Colossal

Girls Weekend – revija filma, hedonizma i inspiracije

Sljedeći četvrtak, 28. rujna u 19h u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, počinje Girls Weekend – revija filma, hedonizma i inspiracije koja slavi sva lica ženstvenosti. Ovaj jedinstveni događaj kombinacija je ugodnog razgovora i zanimljivih i zabavnih filmova.

Nakon svečanog otvorenja u četvrtak navečer, petak, subota i nedjelja donose mnogo zanimljivog druženja i razgovora. Naime, održat će se dva talka – u petak o ženama i zdravlju, u subotu o ženama u kulturi, dok će se u nedjelju Business Cafe u gostima baviti ženama u poslovnom svijetu. Gošće panela su u petak Milana Vlaović, Ivana Plechinger i dr. Ljerka Eljuga.

Koje su gošće Girls Weekenda?

U subotu goste čeka zanimljiv razgovor o ženama u kulturi  sa sudionicama Milanom Vlaović, Ankicom Jurić Tilić, Dubravkom Vrgoč i Ecijom Ojdanić. Business Cafe u gostima panel je koji donosi razgovor između Kristine Ercegović (Business cafe), Dunje Tadić (Ženski rokovnik), Irene Orlović (autorica Pametnice, vlasnica Harfa.hr i dobitnica nagrade za najbolju poduzetnicu, i nominirana ove godine za Ženu godine), Mirelom Španjol Marković (Ciceron komunikacije) i Matee Maček (vlasnica OPG-a Mandarinet).

Filmovi

No, da Girls Weekend nije samo oko razgovora pokazuje i odličan filmski program. Očekuju vas filmovi Manolo: Kralj cipela, Gospodarica orlova, Victoria i Abdul, Marina Abramović i Brazil, Frendice u istini i laži, To je naša zemlja, Ajme, sad sam muško, Planetarij i Colossal.

Ulaznice se mogu kupiti na web stranici i blagajni kina Kaptol Boutique Cinema.

filmovi cinestar

Victoria i Abdul

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori