Filmovi zbog kojih ćemo u kina u rujnu

Filmovi zbog kojih ćemo u kina u rujnu

filmovi cinestar

Victoria i Abdul

Povratak u svakodnevicu nakon idiličnih godišnjih odmora često zna biti razočaravajuć. No odlična ponuda filmova koja nas čeka u rujnu u CineStar kinima mogla bi razbiti monotoniju i odobrovoljiti vas. U nastavku donosimo tri filma i jednu operu koje bi mogli pogledati.

Otmica (Kidnap, 14. rujna)

U SAD-u, svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Dok se ne dogodi.

Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena, Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri spašavanja života svoga sina. U glavnoj ulozi pojavljuje se Halle Berry koju smo navikli gledati kako briljira u trilerima ove vrste.

https://www.youtube.com/watch?v=R-Ht8VRPRvU

Kingsman: Zlatni krug (Kingsman: The Golden Circle, 21. rujna)

Kingsman: Tajna služba, uveo vas je u svijet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obavještajne agencije, čiji je glavni cilj održati svijet sigurnim. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sjedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obje agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dvije elitne agencije će se morati udružiti kako bi pobijedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

Opera Čarobna frula (Die Zauberflöte, 20. rujna)

Princ Tamino obeća Kraljici Noći kako će spasiti njezinu kćer Paminu od čarobnjaka Sarastroa. Započinje svoju misiju, u pratnji lovca na ptice Papagena – ali nije sve onako kako se čini…

Čarobna frula je istovremeno komedija i odraz Mozartovih dubokih duhovnih uvjerenja: prosvjetiteljstvo koje je zaokupljeno potragom za mudrošću i vrlinom je nit vodilja ove očaravajuće bajke. Čarobna frula je doživjela instantan uspjeh s publikom te je Mozartov navodni rival Salieri opisao ovo djelo kao “operone” – veliku operu.

Victoria i Abdul (Victoria and Abdul, 28. rujna)

Kada Abdul Karin, mladi službenik doputuje iz Indije na kraljičin zlatni jubilej, iznenadi se naklonjenosti kraljice. Na iznenađenje svih, kraljica i Abdul postanu toliko prisni da će ih svi unutar njenog kruga pokušati razdvojiti. Međutim, kako se njihovo prijateljstvo produbljuje, kraljica počinje promatrati svijet drugim očima te joj se ponovno vraća humanost.

U glavnoj ulozi ove biografske drame je Judi Dench još jednom kao kraljica Victoria (prvi puta bilo je to u filmu Mrs Brown) zbog čega se jako veselimo pogledati film.

Svi filmovi dolaze u CineStar kina, a raspored projekcije te sve informacije oulaznicama možete saznati na blitz-cinestar.hr

Učitati još
Zatvori