Film o još jednom junaku iz
Marvelove radionice

Idući korak u razvoju Marvelovog filmskog svemira donosi po prvi put na velika platna jednog od osnivača Osvetnika, Ant-Mana, u produkciji Marvel Studiosa. Nova pustolovina u Marvelovom filmskom svemiru prepuna je akcije uz majstorskog kradljivca Scotta Langa kao suvremenog Ant-Mana.

antman1

U ulozi Scotta Langa nalazi se Paul Rudd kojeg smo više navikli gledati u romantičnim komedijama nego kao akcijskog heroja, no i mnogi su se snašli i u puno neobičnijim ulogama. Nakon što mu je dr. Hank Pym omogućio zadivljujuću sposobnost da se smanjuje u veličini uz porast snage, Lang mora prigrliti junaka u sebi i pomoći Pymu da zaštiti tajnu spektakularnog Ant-Manovog odijela od nove generacije nadolazećih prijetnji. Suočeni s naizgled nepremostivim preprekama, Pym i Lang moraju isplanirati i izvesti pljačku koja će spasiti svijet.

antman2

Prema redatelju Peytonu Reedu, filmsko utjelovljenje Ant-Mana u 2015. g. iznenadit će publiku. “Ant-Man je nevjerojatno snažan lik”, kaže Reed. “On se može smanjiti do vrlo sitnih veličina i zapovijedati vojskama različitih vrsta mrava, što se na prvi pogled doima kao blesava moć, ali sjajna stvar u stripovima i u ovoj priči je to što vidite kakve sve stvari hrpa mrava može izvesti i na kakve zanimljive načine oni mogu pomoći Scottu.”

Učitati još
Zatvori