Za sve nostalgičare u duši: Ponovno gledamo crtić Mjesečeva ratnica!

Za sve nostalgičare u duši: Ponovno
gledamo crtić Mjesečeva ratnica!

Portal Ziher.hr danas je na svojim stranicama podijelio jedno otkriće koje je oduševilo sve nas nostalgičare u duši, toliko da već neko vrijeme prepričavamo doživljaje iz mladosti i pokušavamo sve smjestiti u pravilan vremenski kontekst; koliko smo stari bili, koji je to razred osnovne škole bio i slično.

A to otkriće tiče se ni više ni manje no jednog od omiljenih nam crtića iz mladih dana, kultne Mjesečeve ratnice! Sada je se ponovno prisjećamo uz epizode koje su objavljene na YouTubeu i imamo ih priliku pogledati potpuno besplatno.

Kako piše Ziher.hr: “Na male je ekrane hrvatskih komercijalnih televizija Mjesečeva ratnica došla ranih 2000-ih kad smo imali priliku upoznati osnovnoškolku Usagi, poslanu s Mjeseca kao princezu koja je na ovom svijetu šašava, trapava, ali i neustrašiva kada to treba biti. Njezine se ratnice-partnerice nižu prema planetima Sunčeva sustava, a s novim sezonama upoznajemo i neke nove, kao i lica izvan te konstelacije. Puno je tu animiranih čudovišta i neprijatelja u borbi za ljubav, mir i pravdu protiv iskonskog zla.”

Zasad je pušteno nekoliko epizoda ovog hit japanskog crtića, a do srpnja bit će uploadano još mnogo njih iz serijala dugog čak 127 epizoda.

Foto: Sailor Moon

Učitati još
Zatvori