Na Netflix stiže nova napeta politička serija s Tomom Hiddlestonom u glavnoj ulozi

Na Netflix stiže nova napeta politička serija s Tomom Hiddlestonom u glavnoj ulozi

Posljednjih smo mjeseci Toma Hiddlestona gledali na kinoplatnima kao Thorovog neprijatelja Lokija iz popularnih franšiza. Britanski glumac sada se vraća na male ekrane u nadolazećoj Netflixovoj seriji White Stork. Hiddleston će utjeloviti glavnog lika u političkoj seriji s 10 epizoda iza koje stoje producenti serije Sex Education.

Radnja serije prati Jamesa Coopera (Hiddleston) koji je izabran da se natječe za mjesto u parlamentu. Za to ga mora pripremiti Asher Millan, ali ona ubrzo otkriva da Cooper ima prošlost prožetu mračnim tajnama koje bi mogle narušiti njegov ugled, ugled moćnih ljudi koji ga podržavaju, ali i njegov brak i privatni život.

Na seriji radi tvrtka Eleven koja je producirala jedan od Netflixovih najvećih hitova, seriju Sex Education. Christopher Dunlop poznat po seriji Deep States je izvršni producent i autor serije, dok je Kristoffer Nyholm, poznat po dramskoj serijiTaboo, u redateljskoj fotelji.

Hiddleston se nada novim glumačkim uspjesima nakon što je 2017. osvojio nominaciju za Emmy i Zlatni globus za svoju izvedbu u limitiranoj seriji The Night Manager. Uskoro se vraća još jednom kao Marvelov antijunak u nadolazećoj seriji Loki koju priprema sve veći Netflixov konkurent, Disney+. Još uvijek nije poznato kad će se prve epizode političke triler serije moći pogledati, ali Loki stiže tek 2021. godine.

Budući da je slavni glumac dobro upoznat s likovima negativcima s mračnom prošlošću, jedva čekamo vidjeti kako će utjeloviti sumnjivca u političkoj areni.

Tekst: Nora Fabrio Bene

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori