Dramatične TV serije s neočekivanim obratima koje gledamo na Netflixu

Dramatične TV serije s neočekivanim
obratima koje gledamo na Netflixu

Kakvo god da je vaše raspoloženje, Netflix je tu da vam ponudi sadržaj koji će vam u tom trenutku odgovarati. Bilo da se želite opustiti, informirati, unijeti malo drame u svoj dan ili dobro nasmijati, sadržaj koji je dostupan na ovoj digitalnoj platformi, uvijek će vam pružiti ono što vam treba.

Vrijeme vikenda idealno je za binge watching, stoga je potpuno izvjesno kako ćete većinu današnjeg dana provesti u istraživanju onih serija i filmova koje će zadovoljiti vašu filmofilsku strast. Ukoliko tražite malo intenzivniji doživljaj, dramatičan i gotovo šokantan kako biste se dobro “prodrmali”, izdvojili smo serije koje jamče takav doživljaj i drže pažnju ne samo tijekom cijele epizode, već i tijekom cijele sezone.

Riječ je o sadržaju koji će vas zainteresirati već u prvim minutama, stoga obratite pažnju na serije koje donosimo u nastavku i rezervirajte kišnu subotu za sadržaj od kojega je nemoguće odlijepiti se.

You

Ovo je serija koju je iznjedrio autor Riverdalea i prepuna je nježnih emocija, opsjednutosti, nelagode i drame. Radnja prati zaljubljenog vlasnika trgovine knjigama u koju zalazi lijepa spisateljica i ljubiteljica književnosti. On je zapazi i potpuno izgubi glavu za njenom pojavom i tu počinju čudnovati postupci koji u jednom trenu djeluju simpatično i osebujno, a u drugom su potpuno zastrašujući. On, naime na internetu istraži apsolutno sve što je bilo dostupno o spisateljici, ne bi li prikupio što više informacija i dodvorio joj se. Ali ne samo to, kroz radnju se isprepliće i opasna opsjednutost, praćenje i nasilje. Osim što je priča teška i zastrašujuća, ona je svojevrsno upozorenje na današnji svijet u kojemu je sve toliko dostupno te podsjeća gledatelja koliko je opreza potrebno kako bismo se zaštitili od različitih opasnosti koje vrebaju.

https://www.youtube.com/watch?v=cKOhno0IMpA

Maniac

Maniac je TV serija koja na intenzivan način uvlači gledatelja u priču o dvoje ljudi,  potpunih stranaca privučenih u kasne faze tajanstvenog farmaceutskog suđenja. Stvari ne idu po planu i postaju sve šokantnije. Nameće se pitanje, da ste dobili priliku da uzmete lijek koji bi riješio sve vaše probleme, biste li to učinili? U ovoj seriji, dvoje ljudi je spremno pokušati. Ali tek tada se suočavaju s problemima.

The Haunting Of Hill House

Ako postoji serija na Netflixu s preokretima, to je bez dvojbe The Haunting of Hill House. Bazirana na knjizi Shirley Jackson, ova priča odbija se od prošlosti i sadašnjosti, jer priča priču o vrlo kompliciranoj obitelji i njihovoj opasnoj kući. Tražite li priču koja će u isto vrijeme oslikavati ljubav i povezanost jedne obitelji, požrtvovnost, strahove i traženje sigurnosti u jednom, onda ćete sve to pronaći u uzbudljivim epizodama koje će vas držati potpuno fokusiranima i znatiželjnima oko njihove priče i svakodnevnih borbi s kojima se suočavaju.

https://www.youtube.com/watch?v=G9OzG53VwIk

Black Mirror: Bandersnatch

Godine 1984. mladi programer počinje dovoditi u pitanje stvarnost dok prilagođava ogroman fantastični roman videoigri i ubrzo se suočava s izazovom koji zaokuplja njegov um.

https://www.youtube.com/watch?v=XM0xWpBYlNM

The Fall

U TV seriji The Fall komplicirana, ali predana detektivka pokušava prevladati svoje osobne demone, istovremeno ulazeći u glavu naizgled obiteljski orijentiranog čovjeka. Kada postane očito da je serijski ubojica na slobodi, lokalni detektivi moraju surađivati s detektivkom Stellom kako bi pronašli i uhvatili Paula Spektora, koji napada mlade žene u gradu Belfastu. Kako vrijeme prolazi, Stellin tim neumorno radi na izgradnji slučaja, ali se susreću s komplikacijama unutar i izvan PSNI-a.

Foto: Screenshot

 

Učitati još
Zatvori