Stigao je prvi trailer za novu hit seriju s Reese Witherspoon

Stigao je prvi trailer za novu hit
seriju s Reese Witherspoon

Nakon odličnih uloga u hit serijama Big Little Lies and HBO-u i The Morning Show na Apple TV-u, Reese Witherspoon vraća se na male ekrane u novoj seriji i na novoj platformi – na Hulu uskoro stiže serija Little Fires Everywhere kojoj mnogi već predviđaju veliki uspjeh. Sa zavidnom glumačkom postavom koju, uz Reese Witherspoon, predvode Kerry Washington i Joshua Jackson, TV adaptacija istoimene bestseller knjige autorice Celeste Ng zvuči i više nego obećavajuće. Velika očekivanja potvrdio je i prvi trailer koji najavljuje uzbudljivu radnju i neočekivane zaplete.

Prvi trailer za Little Fires Everywhere

Little Fires Everywhere vodi nas u kasne 90e godine prošlog stoljeća. U naselje u Ohioju, gdje žive Richardsonovi, useljava se Mia Warren sa svojom kćeri tinejdžerkom. Životi dvije obitelji počinju se preplitati, a Madeline Richardson odlučuje svim snagama raskrinkati što njezina nova susjeda Mia skriva.

Osim što su se našle u glavnim ulogama Elene Richardson i Mie Warren, Reese Witherspoon i Kerry Washington našle su se i ulozi producentica. Little Fires Everywhere počinje se prikazivati na streaming servisu Hulu 18. ožujka.Prvi trailer pogledajte u nastavku:

Foto: Screenshot, YouTube

Učitati još
Zatvori